Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hónaljszagú turis ruha. Mit...

Hónaljszagú turis ruha. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Vettem egy gyönyörű pulóvert a Hádában. Amikor felpróbáltam, nem éreztem semmit. Otthon kimostam és amikor először viselni szerettem volna, éreztem, hogy a pulóver hónalj része szaglik, nagyon gusztustalan. Valakinek a hónaljszaga beleivódott de rendesen, én nem vagyok izzadós.

Beáztattam ecetes vízbe két órán át majd ismét kimostam de száradás után éreztem, hogy nem szűnt meg a szag.

Ez kuka vagy lehet esetleg még tenni valamit? Valakinek egy jó tipp?

ma 13:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Mosd ki 60 fokon extra adag mosószerrel, öblítő nélkül. Szárítsd gépben magas hőfokon. Majd fújj rá dezodort.
ma 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
mosd ki
ma 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Vanish oxy action.
ma 13:57
 4/5 anonim válasza:
57%
Mosd ki újra, szórj két tasak sütőport a két kritikus részre. Ha bírja a ruha, mosd 60 fokon sportruhákhoz való mosószerrel (Perwoll kék), ne használj öblítőt, ha van szárítógép, használd.
ma 13:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a tippeket
ma 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!