Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik a legszebb nevű települ...

Melyik a legszebb nevű település Magyarországon?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy szerinted. A kérdésemet az inspirálta, hogy egy ingatlanhirdetésben olvastam, hogy az ország legszebb nevű településén kínálnak eladásra ingatlant. Kíváncsi vagyok benne lesz-e ez a település azok között, amiket írtok?

nov. 21. 06:56
1 2
 11/18 anonim válasza:
Szentkirályszabadja
nov. 21. 11:54
 12/18 A kérdező kommentje:
#2 Majd megírom. Bár már valaki írta. Később elárulom melyik volt az:)
nov. 21. 14:20
 13/18 anonim ***** válasza:
#12 ok. :) Mondjuk Hollókő és Boldogkőváralja tényleg szépen hangzik.
nov. 21. 15:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Ostffyasszonyfa

Boldogasszonyfa

Dióskál

nov. 21. 18:18
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
Árulkodni nem fogok, de a hirdetés feltevője nem saját kútfőből írta ezt. 🙂 Jópár évvel ezelőtt volt egy szavazás, megválasztották, melyik a legszebb nevű település.
nov. 21. 18:26
 16/18 Senior Séf ***** válasza:
100%
Rózsafa. Németországba, Rosenheimbe költöztünk onnan.
nov. 22. 18:35
 17/18 A kérdező kommentje:
#15 Igazad van, és így már nem titok, hogy Istenmezejét írta a hírdetésben az illető. Ezt szavazták meg a legszebb nevű településnek egy bizonyos oldal olvasói.
nov. 22. 18:43
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 az szerintem pont nem is szép amúgy, de az infót köszönöm!
nov. 22. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!