Melyik a legszebb nevű település Magyarországon?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy szerinted. A kérdésemet az inspirálta, hogy egy ingatlanhirdetésben olvastam, hogy az ország legszebb nevű településén kínálnak eladásra ingatlant. Kíváncsi vagyok benne lesz-e ez a település azok között, amiket írtok?ma 06:56
2/7 anonim válasza:
Azért nehéz kérdés ez, mert egy csomó pici falu van, amiről az emberek többsége még sosem hallott, csak az tud róla, aki arrafelé lakik vagy dolga van ott. Településlistát meg szintén nem szokás végigolvasni a-z-ig. De kíváncsivá tettél ;) Majd írd meg, légyszi, hogy mire mondták ezt.
3/7 anonim válasza:
Annavölgy
Berkenye
Boldogkőváralja
Borzavár
Bükkaranyos
Dunasziget
Feketeerdő
Fenyőfő
Hollókő
Tiszaberek
Zalakaros
Zselickisfalud
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!