Mi legyek? Pályaválasztás?
Az angol nyelv az ami érdekel B2es nyelvvizsgám van. Fordító-tolmacs ajánlották de nem sokat érek el vele mivel már vilagnyelv az angol. Nem tudom mi az ami érdekel ezen kívül, na és akkor a tanári pályáról meg nem is mondanék inkább semmit.. Viszonylag egy 3-4es tanuló vagyok, azonban nem szeretek tanulni. Érdemesebb lenne valami szakmát kitanulni vagy egyetemen/főiskolán továbbtanulni valamit,nem tudom.
17/F
Informatikus, AI szakerto, mernok info
Vagy kamionos
"nem szeretek tanulni. Érdemesebb lenne valami szakmát kitanulni vagy egyetemen/főiskolán továbbtanulni valamit,nem tudom."
Ha nem szeretsz tanulni, ne menjél egyetemre, hanem azon legyél, hogy minél előbb szakma legyen a kezdben, ha eddig csak sima gimnáziumba jártál. De ha az angol tényleg érdekel, akkor ne állj meg B2-nél, hiszen addig már boldog-boldogtalan eljut. Bármilyen szakmát választasz is, az angoltudásod mindig valami plusz lesz, szóval jó hobbi lenne folytatni - hogy majd amikor valahol papírt kérnek róla, ne legyen gond megszerezni. (Előre fölösleges, mert nem tudhatod, hogy mikor, milyen típusú és mikori nyelvvizsgára lesz szükség - ha egyáltalán szükség lesz papírra. A nyelvtudásodat viszont mindenféle munkában hasznosíthatod majd.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!