Hogyan lehetne ezt elkezdeni? Kit kell keresni? Ebből nekem is lehet bevételem?
Figyelt kérdés
Nagyon jó játékötleteim vannak, de nem vagyok programozó nem is értek semmi olyanhoz, hogy én pl pcre vagy telefonra készítsek játékot.
Az egész játékmenetet tudom már, a karakterek kinézetét, személyiségét stb. Nincs még ilyen játék. De biztos sok embernek tetszene. Hogy mi fizetős a játékban és mi nem, stbstb.
Ötletadóként nekem ebből lenne bármi hasznom? Még úgy is, hogy én a készítésben nem járulok hozzá max annyi, hogy mivel jól rajzolok letudom nekik rajzolni az elképzelésem, karakterek kinézetét, helyszinek stb.
És kihez kéne fordulni ilyennel?
ma 14:55
1/1 anonim válasza:
Előbb a befektetett pénzt kell nullára visszaforgatni, és utána jön a nyereség. Mert egy játékot senki nem fog jófejségből leprogramozni neked. Ha valaki meg akarsz bízni vele, milliós nagyságrendben gondolkodj. Majd ezután jönnek még a marketing költségek, mert valahogy el is kell adni. Ha végül felkerül egy játék áruházba, akkor ott még lejön a vásárlásból a platform jutaléka is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!