Dogfisch kérdése:
Úgy tudom, hogy a palackot csak ott lehet visszaváltani ahol vásárolták. A "palackozók" akik az utcán gyűjtik, hogyan váltják vissza? Mert nem lehet tudni hol vették.
Figyelt kérdés
#Palackozók
nov. 15. 18:56
1/6 anonim válasza:
Nem igaz. Semmilyen módon nem tudja ellenőrizni a gép, hogy az adott palack kólát ott vetted-e vagy Piripócson.
3/6 Justinianus válasza:
Hány palackon láttad már ráírva, hogy hol adták el?
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Valahol olvastam, hogy csak a vásárlás helyén lehet visszaváltani. Ezek szerint hamis hír volt.
nov. 15. 19:57
5/6 anonim válasza:
Rengeteg bolt van, amelyik a lakosságszám és alapterülete alapján nem kötelezett visszaváltásra, sem automatával, sem kézzel; és nem csatlakozott önként a rendszerhez.
Ha úgy lenne, ahogy írod – amellett, hogy nem tudom, egyáltalán hogyan lehetne így válogatni –, akkor az ilyen üzletekben vásárolt visszaváltó díjas göngyölegeket egyáltalán nem lehetne visszaváltani.
6/6 anonim válasza:
Mindegy hol veszed, bármelyik Repont automatába visszadobhatod.
Amúgy, sok italboltnál nincs is Repont automata, így esélytelen ugyanott visszaváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!