Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Úgy tudom, hogy a palackot...

Dogfisch kérdése:

Úgy tudom, hogy a palackot csak ott lehet visszaváltani ahol vásárolták. A "palackozók" akik az utcán gyűjtik, hogyan váltják vissza? Mert nem lehet tudni hol vették.

Figyelt kérdés

#Palackozók
nov. 15. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz. Semmilyen módon nem tudja ellenőrizni a gép, hogy az adott palack kólát ott vetted-e vagy Piripócson.
nov. 15. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul tudod.
nov. 15. 19:32
 3/6 Justinianus ***** válasza:
100%
Hány palackon láttad már ráírva, hogy hol adták el?
nov. 15. 19:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Valahol olvastam, hogy csak a vásárlás helyén lehet visszaváltani. Ezek szerint hamis hír volt.
nov. 15. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg bolt van, amelyik a lakosságszám és alapterülete alapján nem kötelezett visszaváltásra, sem automatával, sem kézzel; és nem csatlakozott önként a rendszerhez.

Ha úgy lenne, ahogy írod – amellett, hogy nem tudom, egyáltalán hogyan lehetne így válogatni –, akkor az ilyen üzletekben vásárolt visszaváltó díjas göngyölegeket egyáltalán nem lehetne visszaváltani.

nov. 15. 21:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy hol veszed, bármelyik Repont automatába visszadobhatod.

Amúgy, sok italboltnál nincs is Repont automata, így esélytelen ugyanott visszaváltani.

nov. 16. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!