A TAJ kártyám barna, de fizettem eddig rendesen a TB-t. Hogyan tudom visszaváltani hogy zöld legyen - vagy esetleg tudok igényelni egy teljesen új számot?
Figyelt kérdés
Nem Magyarországon születtem, de már az óvodát itt jártam ki. 2018-ban amikor nagykorú lettem átváltott barnára a TAJ kártyám - ügyintézésnél azt mondták hogy azért mert kell fizetni a TB-t. Jó. Azóta fizetem a TB-t, kapom mindig a csekkeket, ez eddig jó. Múlt héten voltam oltásnál ahol közölték hogy Barna a kártyám és hogy vigyázzak. Milyen egyéb okból barna a kártyám? Mit tudok tenni hogy végre zöld legyen? Vagy van olyan módszer hogy igénylek egy teljesen új kártyát, új számmal, ami zöld lesz?2021. máj. 23. 11:43
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Haha, én is ettől tartottam :D
Köszönöm a linkeket és a segítséget!
2021. máj. 23. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!