Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A TAJ kártyám barna, de...

A TAJ kártyám barna, de fizettem eddig rendesen a TB-t. Hogyan tudom visszaváltani hogy zöld legyen - vagy esetleg tudok igényelni egy teljesen új számot?

Figyelt kérdés
Nem Magyarországon születtem, de már az óvodát itt jártam ki. 2018-ban amikor nagykorú lettem átváltott barnára a TAJ kártyám - ügyintézésnél azt mondták hogy azért mert kell fizetni a TB-t. Jó. Azóta fizetem a TB-t, kapom mindig a csekkeket, ez eddig jó. Múlt héten voltam oltásnál ahol közölték hogy Barna a kártyám és hogy vigyázzak. Milyen egyéb okból barna a kártyám? Mit tudok tenni hogy végre zöld legyen? Vagy van olyan módszer hogy igénylek egy teljesen új kártyát, új számmal, ami zöld lesz?

2021. máj. 23. 11:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Utána kell olvasni, hogy ilyenkor mi a teendő.

[link]

[link]

"van olyan módszer hogy igénylek egy teljesen új kártyát, új számmal, ami zöld lesz"

Ez kb. olyan, mintha pl. rablással vádolnának, és te új névvel új személyit kérnél, mert nem akarsz foglalkozni vele. :)))

2021. máj. 23. 16:25
 2/2 A kérdező kommentje:

Haha, én is ettől tartottam :D

Köszönöm a linkeket és a segítséget!

2021. máj. 23. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!