Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az olyan nő miért nem igazi...

Az olyan nő miért nem igazi nő aki még könyörög a férfinek hogy bocsásson meg?

Figyelt kérdés
tegnap 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne? Mi a story, mivel kapcsolatban könyörög, vagy milyen hiba után, kinek a hibája után?

Sok mindentől függ.

Alapvetően valószínűleg azért mondják ezt, függetlenül a nemétől az illetőnek, mert a méltóságát veszítheti el emiatt.

tegnap 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel.

A könyörgés megalázó és lealacsonyító viselkedés.

Egyáltalán miért kell könyörögni valakinek, hogy megbocsásson?

Gondolom a csaj megcsalta a párját, erre a pasi kidobta, a csaj pedig könyörög a pasinak, hogy bocsásson meg neki, mert bociszemekkel megbánta bűnét.

tegnap 21:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért mert egyszer a párom megcsalt a legjobb barátnőmmel és rohangáltam után hogy gyere vissza hozzám és a barátnőm anyukája ezt mondta hogy legyél már 1 kicsit nőies
tegnap 22:45
 4/4 anonim ***** válasza:

#3 Abban a pillanatban nem arra gondol az ember, hogy mi a megalázó és mi nem. Külső szemmel nyilván más, de érezni azt a fájdalmat, azt a reménytelenséget valami pokoli érzés. Az ember ott és akkor mindent megtenne, hogy megváltozzanak a dolgok.

Én is könyörögtem sírva anno a páromnak, aki a szeretőjét választotta. Persze hónapokkal később már persze más a helyzet.

Velem konkrétan anyám és a tesóm is kiabált, hogy hagyjam már azt az embert. Ezeket az ítélkezéseket majdnem ugyan olyan nehéz feldolgozni, mint magát a szakítás tényét. És amin az egyik ember könnyen túl lép, az a másiknak piszok nehéz.

ma 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!