A DÁP és az Ügyfélkapu+-al is próblémáim vannak, mit tegyek?
Ügyfélkapu+ -hoz egy authenticator (azonosító) appot kell letolteni. Amikor probalsz reggelni, irjak is, hogy a Google vagy Microsoft authenticatort ajanljak. En alapbol hasznaltam mashoz a google authenticatort, igy azt hasznaltam. Ennek az a lenyege, hogy az ük+ kidob egy qr kodot, beolvasod, ezzel elmented, hogy ez a telefon azonosit téged belepesnel. Ugymond ez egy ketlepcsos azonositas, a jelszo utan, hogy a jelszo ellopasa eseten se tudjanak hozzaferni a dolgaidhoz, mert belepesnel kerni fog egy kodot, amit az app x percenkent general a telefonodon, tehat a telefonod es az app is kell a belepeshez a jelszo utan. Ez az az azonosito, amit ker. Egyebkent ük+ -t tudsz ugyanazzal az e-mailel vagy felhasznalonevvel csinalni, mint sima ugyfelkaput (mar nem emlekszem melyiket kerte, de en ugyanazt adtam meg).
A dápos problemadra nem tudom a valaszt. A kormanyablakban meg tudod kerdezni szerintem, biztos segitenek elintezni is.
Szia! Köszi a választ, nekem is le van töltve az authenticator (korábban kérte, ugye van is egy ilyen törlőkód ami innen van), csak nem tudtam, hogy erre a kódra gondolt. A próbléma, hogy bejelentkeztem ugyan (ki is van írva), de arra számitottam hogy már valamilyen menübe kerülök, de itt megint nem látom át, csak ilyen lehetőségeim vannak:
-Kijelentkezés az ügyfélkapuból
-Regisztrációs adatok
-Jelszóváltoztatás
-Ügyfélkapu+ beállitások
-Ügyfélkapu törlés
Sry, már nekem kellemetlen,de nem tudom most ilkyenkor megint mi van
(Ui: A DÁP-ot egyébként tudnám használni ettől függetlenül, csak inkább gépről szeretek ügyeket intézni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!