Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lekértem az ügyfelkapun...

Lekértem az ügyfelkapun keresztül online tulajdoni lapot, de a fájlt nem tudjuk megnyitni? Valamit lekell tölteni, hogy ezt megtudjam nyitni?

Figyelt kérdés
tegnap 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
PDF formátumú fájlt kell kapnod. Az újabb böngészők ezt már gyárilag kezelni képesek, ezért elég például behúzni a böngésző ablakába a mappából a fájlt, hogy megjelenjen a tartalma. Ha ez mégsem sikerülne vagy működne, akkor egy direkt PDF olvasó programot kell telepíteni, és megnyitáskor ehhez társítani a formátumot. Ilyen például az ingyenes Foxit Reader, vagy Adobe Acrobat Reader a népszerűbbek közül.
tegnap 17:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de sajnos én ezt nem értem az egészet.

Ha bemegyek a kormány ablakban segítenek megcsinalni ezt?

tegnap 19:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A kormányhivatal nem fogja a letöltött fájlodat látni, sem kezdeni vele bármit. Konkrétan a körzeti földhivatalba kell menned, nem csak a sima kormányablakba vagy okmányirodába, ott nem biztos hogy segíteni tudnak. A földhivatalban pedig újra kérelmezni kell a hiteles tulajdoni lap kiállítását. Megcsinálják azt ott helyben és azonnal, ami 1 lap kinyomtatásából áll, amire raknak egy hologramos matricát, és 10 ezer forintba kerül.

Ezért lenne egyszerűbb és olcsóbb online lekérni. Vagy ha már megtörtént a lekérés, akkor megoldani a megnyitást. Ha nem érthető mit kell csinálni, akkor valakit keresni kell aki odamegy és megmutatja vagy megcsinálja. Azért ha sikerült egy ügyfélkapun keresztül belépni a földhivatal oldalára, és egy online bankkártyás fizetést is sikerült megcsinálni, akkor tényleg minimális tudás kell egy program letöltéséhez és futtatásához.

Vagy csak annyit kipróbálni, hogy az oldalról fizetés után letöltött PDF formátumú fájlt a letöltési mappából be kell húzni a böngésző ablakába.

tegnap 19:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi az a böngésző ablak, s nem is látok olyat.

Elegem van ebből , nagyon bonyolult.

Köszönöm.

ma 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!