Mi van, h felcsöngetek valakihez és nem szólok bele?
Figyelt kérdés
Véletlen rossz helyre csengettek és nem szóltam bele, mert utána már mentem be, ciki?tegnap 13:12
1/2 anonim válasza:
Nincs akkora jelentősége, hogy ezen még a történtek után is kattogj és megnyugtató válaszokat várj. Előfordul ilyen bárkivel. Ugyan oda lehetett volna nyögni egy "bocs, téves számot nyomtam"-ot, de nyilván hirtelen lefagytál és könnyebb utólag okosnak lenni. Engedd el, nem csináltál semmi rossz vagy kellemetlen dolgot azt leszámítva, hogy valaki felesleges ment el a kaputelefonig.
2/2 anonim válasza:
Nem ciki, simán téves hívás. Mondjuk az aki az emberekből kattogó hangot hall, pláne neten keresztül, az szerintem hallucinál és skizofrén lehet. Elengedni :) szerinted azóta is nyomva tartja a csengőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!