Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Online fizetésnél be adta a...

Online fizetésnél be adta a simplePay oldalt, meg adtam az adatokat majd külDtek egy sms-t, hogy ellenőrző kód Ez mi?

Figyelt kérdés
Évek óta nem vásároltam online, szóval lehet ez nekem új de most aggódóm, hogy ez valami lehúzós dolog...

nov. 10. 12:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Most rájöttem, hogy a "Regisztráció visszaigazolás (jóváhagyás nélkül)" Azt arra kaptam, hogy az oldalra regisztráltam. Kaptam 2 rendelés vissza igazoló üzenetet. Mert még egyszer megrendeltem, de most utólagos fizetéssel. Szóval ha nem küldtem vissza az ellenőrző üzenetben kapott kódot. A vissza igazoló emailt lehetséges, hogy ebben az esetben is megkapom?
nov. 10. 13:55
 12/14 A kérdező kommentje:
Mert rögtön pánikba estem, ahogy írtam, de most mintha rémlett volna, hogy írták, hogy elküldik sms-ben az ellenőrző kódot. Rettenetesen ostobának érzem magam, és az is vagyok. Nagyon meg ijedtem.
nov. 10. 13:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Az első (bankkártyás fizetés) rendelést automatikusan visszaigazolta a rendszer, de az eladó még nem (ÁSZF írja, hogy nyitvatartási időben foglalkoznak majd vele).

A legegyszerűbb írni egy e-mailt a rendelési számmal, hogy ezt lemondod, mert egy másik rendelési számon utánvétes fizetést választottál és a második rendelést kéred csak teljesíteni. Egyszerűbb tisztázni, mint arra várjanak hogy miért nem történt fizetés, és utána ők keressenek miatta.

nov. 10. 14:02
 14/14 A kérdező kommentje:
Értem. Annyira hálás vagyok a segítségért.
nov. 10. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!