Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek letölthetem az...

Szerintetek letölthetem az Instagramot? (Bővebb lent)

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy le szeretném tölteni az Instagramot. Viszont én egy kicsit szigorúbb neveltetésben részesültem, így a közösségi média mindig is korlátozott volt számomra. Facebookom már nagyon rég óta van,mert kellett a Messengerhez. Viszont Instám nincs. Miután megcsináltam a Facebook profilom, megkérdeztem a szüleim, hogy lehet-e Insta is. A válasz az volt hogy majd később. Ez volt 6 éve. Rengetegen kérdezték hogy van-e Instám, fiúk és lányok is. Az elején még azt válaszoltam hogy nincs, mert nem is érdekel és ez igaz is volt. De most hogy már elmúltam 16 így már egyre jobban érdekel a dolog és gáznak is tartom hogy nincs. Én a Facebookon sok időt töltök, csak az ilyen nagypapás és már uncsi, sokkal több fiatal használ Instát helyette, plusz a Reels-ek is érdekelnek.

Én úgy gondolom nem lenne nagy baj ha kérdés nélkül letölteném, de mostanában sokat veszekedtem a szüleimmel apró dolgokon.

Szóval az a kérdésem hogy megkérdeztem a szüleim ezzel kapcsolatban vagy szarjam le!

Válaszokat köszi.

nov. 9. 15:53
 1/4 Pumber89 ***** válasza:
95%
Szard le. Töltsd le. Telepítsd. Regisztrálj. Ennyi a történet.
nov. 9. 16:22
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Miért is ne?! Simán. 😊
nov. 9. 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:
64%
Ne tölts sok időt Facebookon, a közösségi média veszélyes.
nov. 9. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Töltsd le.
nov. 9. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!