Ha változott a tartózkodási helyem automatikusan kidob az orvos?
Figyelt kérdés
Pesten másik albérletbe koltoztem de még nem kaptam lakcím bejelentest. Tudok menni az előzőhöz? Vagy egyből tudja hogy már nincs lakcimem ott?nov. 9. 11:28
1/7 anonim válasza:
Dehogy. Az állandó lakcím != a tartózkodási hellyel (ami ugye bármi lehet), és előbbi alapján tartozol az általad választott háziorvoshoz. Nincs ilyen, hogy "kidob".
2/7 anonim válasza:
Én még ott vagyok megragadva hogy a szomszéd városban is választhatok magamnak háziorvost.
3/7 anonim válasza:
Választani választhatsz. De olyan nincs, hogy automatikusan "kidob" a háziorvos ha elköltözöl Kukutyinba.
4/7 A kérdező kommentje:
egyik albibol a masikba mentem az állandó lakcimem nagyon messze van és már nincs tartózkodási helyem abba a körzetbe ahol az orvos felvett
nov. 9. 16:03
5/7 anonim válasza:
Akkor viszont nem automatikusan fog "kidobni", hanem neked kell háziorvost választanod az új körzetben.
6/7 A kérdező kommentje:
viszont az új körzetben nem tudok orvost választani amíg a tulaj nem írja nekem ala a bejelentési hozzá jarulast tehát jelenleg nincsen semmilyen tartózkodási címem csak egy állandó címem a világ végén egy Zuglóban egy házi orvosom aki kérdéses hogy fogad e miutan ott mar nincsen tartózkodási helyem
nov. 9. 16:44
7/7 anonim válasza:
Fogadni fog, ha problémád van, de tájékoztatni is fog arról, hogy keress másik háziorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!