Yettel előfizetésre telefon?
Figyelt kérdés
Van a yettelnél már lassan 1 éve egy yettel Prime max előfizetésem.
Ma néztem telefonokat és van egy tök jó iPhone, meglévő előfizetés révén telefonszámommal léptem be, sms kóddal, és a kosárnál is azt írja erre a számra venném az előfizetést.
A mostanit választottam ki a kosárba helyezésnél.
Ez hogy működik egyébként? Nekem van a 27 ezer forintos előfizetés amit kiválasztok a kosárba helyezésnél, kifizetem az előleget amit kér, és havonta csak a telefon árával fizetek többet ami ilyen 15 ezer, vagy ehhez a telefonhoz kapok egy másik ugyanilyen előfizetést amire 24 hónap hűséget vállalok?
ma 18:25
1/2 anonim válasza:
Díjcsomagot is választasz, az megújul, lesz rajta 2 év hűségidő. Akkor is ha a telefont hamarabb kifizeted. A hűségidő alatt nem válthatsz olcsóbb csomagra, akkor sem ha ugyanannyit vagy többet is tud olcsóbban, az ár számít csak. Befizeted az előleget, amit majd az 5. hónap után jóváírnak a telefonszámlán a havidíjakból és a percdíjakból. A készülék részleteiből nem, azt az első hónaptól az utolsóig havonta fizeted, míg ki nem fut.
2/2 anonim válasza:
Tehát a régi díjcsomagod megszűnik és az új lesz aktív, természetesen a számod megmarad. Azaz ha jelenleg hűségben vagy ez csak akkor fog működni, ha a meglévőnél drágább vagy egyenértékű új csomagot választasz. Ha nincs már hűség akkor választhatsz bármit, de minél olcsóbb a díjcsomag, annál drágább lesz a részlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!