Szerintetek csak kedvességből/ promoból osztogattak ma az Etele plázánál innivalót?
Figyelt kérdés
Ma jártam az Etele plázánál és ahogy sétáltam be két lány Cappy innivalókat osztogatott. Itthon ittam
belőle de furán érzem magam, de nem bizti hogy amiatt.
Szoktak ilyet csinálni, hogy így “random az utcán” adnak kóstolót? Vagy volt esetleg ma más is erre?
ma 17:37
1/6 anonim válasza:
Ha félsz a mérgezéstől, miért ittál bele?
Amúgy sem szokás csak úgy utcai ruhában egy sikátorból a kabát alól előhúzni a promó cuccot, hanem valamilyen látható kitelepülés/stand és egyéb márkajelzések, asztal, pulpitus, molinó, akár egyenruházat szokott ott lenni, valamilyen marketing szöveg, kérdőív, véleménykérés szokott még ott történni, ami megkülönbözteti a promotert a többi embertől.
3/6 A kérdező kommentje:
Utana jutott eszembe elotte nem.
Igazabol tobb Is volt nala szoval elvettem. De szoktak ilyet?:)
ma 17:47
4/6 A kérdező kommentje:
Meg nem valószínű amugy hogy barmi volt benne nem? Szokasos üdítős uveg volt
ma 18:24
5/6 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy a Brüsszel ilyen üdítőnek látszó folyadékokkal próbálja meg a Magyar Embereket megfertőzni az lmbtq+ vírussal.
6/6 TappancsMancs válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!