Keno-val szoktatok jatszani?
Figyelt kérdés
nov. 6. 13:56
3/11 anonim válasza:
Ja szoktam. Eddigi rekordom hogy 8 számból 6-ot eltaláltam, de úgy hogy az első 6-ot amit behúztam zsinórba.
Amúgy 2 számokra is szoktam tenni, és volt hogy 4 napon egymás után eltaláltam a 2 számokat. Csak nem mertem a 10 ezreket vissza tenni :)
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem eddig a maximum találatok 10-7, 8-6
nov. 7. 06:18
5/11 anonim válasza:
Akkor neked is bejött a 8/6. Valahogy jó ez a 8 szám, meg amúgy a 4 (100x)-is ;)
6/11 anonim válasza:
Persze az igazi a 10/10 lenne. Semmi gond nem lenne akkor :D
7/11 A kérdező kommentje:
Amilyen ritkán kijon a 4/4 olyan keveset fizet
nov. 7. 11:30
8/11 anonim válasza:
hát ja, azért nem írtam előbb mert én még 1x se találtam el :)
9/11 anonim válasza:
az volt a durva egy ismerősömnek mondom van ez a 4 szám, feladta 2 hétre azt az első napokban bejött neki (persze addig nem tudta kiváltani még le nem telt a 2 hét)
10/11 A kérdező kommentje:
En eltaltalm de nagyon régen amikor 100 Ft colt a keno, nyertem vele 10 ezret, de rakoltottem 20 ezret 🤣
nov. 7. 12:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!