Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Pedagógiai asszisztens vagyok....

Pedagógiai asszisztens vagyok. Óvodába szerettem volna elhelyezkedni de nincs lehetőség. Iskolában milyen feladatai vannak egy pedasszisztensnek? Miket kell tennie? Mit bíznak rá? 23 éves vagyok pályakezdő

Figyelt kérdés

Későbbiekben kisgyermekekkel szeretnék foglalkozni. Nincsenek nagy vágyaim álmaim, szeretem a gyerekeket ezt tudom elképzelni magamnak hogy ebben dolgozzak.

Ezért szerettem volna óvodába menni de nem igazán van lehetőség így csak az iskola maradt. Ott felsőtagozatosoktól kicsit aggódnék mert a kisebb gyermekekkel jobban kijövök.

Miket kell csinálni az iskolában?

nov. 5. 10:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Szülőként válaszolok. A gyermekem 2. osztályos. A ped. asszisztens segít az átöltözésben tesi óra előtt és után a gyerekeknek. Pl beköti a cipőfűzőjét annak, aki túl lassú. Elkíséri őket úszásra, ott is segít az átöltözésben, úszás után megszárítja a lányok haját. Ezenkívül mindig megy ő is, ha színházba, állatkertbe, vagy bárhova megy az osztály. Ez az , amiről én tudok, de biztosan van még többféle feladata is.
nov. 5. 10:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!