Hogyan legyen pénzem? màr kétségbe vagyok esve nem tudom mit tegyek.
Figyelt kérdés
Segitsegnov. 3. 17:09
3/11 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek, menj el dolgozni. Ha az nem elég, akkor vállalj másodállást is, add el a felesleges cuccaidat, készíts valamit otthon. Sok lehetőség van.
4/11 anonim válasza:
"készíts valamit otthon"
#3:
a) Ha ezzel arra célzol, hogy készítsen valamit, ÉS adja el, az nagyon nem működik, ugyanis az ilyen kézműves tevékenységnek minősül, és CSAK adószámmal, vállalkozói igazolvánnyal lehet készíteni, különben a NAV megbüntet, olyan összegre, amit horribilis, főleg olyannak, akinek épp pénz kellene.
b) Saját dolgokat eladni adómentesen is csak 600.000 Ft-ig lehetséges.
c) Ezenkívül még: "dolgozz, és vállalj másodállást" - Mi van, ha munkaképtelen? Nem annyira, hogy leszázalékolják, de még sem tud dolgozni? Mert ilyen is van.
Kérdezőnek: Nem lehet sokat tanácsolni, ha nem írsz kicsit részletesebben.
5/11 anonim válasza:
Dolgozz, mindenki másnak is abból van pénze, nem pedig a nyakába szakadt egy lottóötös.
6/11 anonim válasza:
Dolgozz, vállalj másodàllásokat, esetleg ad el a nem használt ruháikat (erre a Vintedet ajánlom)
7/11 A kérdező kommentje:
Már mindent el adtam amim volt. 1 Éves kislànnyal vagyok otthon tehát nem dolgozom amit rà kapok borzaszto kevés a csalàd pedig nem segit. Ennyi.
nov. 4. 06:30
8/11 A kérdező kommentje:
Aki csak annyit tudott irni hogy dolgozzak. Azoknak annyi hogy bárki bàrmikor kerülhet mélyre. Sose tudhatod mikor mi jön mi miatt leszel lent.Az élet nem mindig kegyes. De remélem nem tapasztaljàtok meg ezt az érzést. Mikor màr ide süllyedek.
nov. 4. 06:45
10/11 anonim válasza:
Anyaotthonba esetleg mehetsz így, de munka nélkül nem fogsz soha talpra állni, már ha ennyiből kéne egzisztenciát teremtened. A gyámhatóság állami gondozásba helyezi majd a gyereket, te pedig azt csinálsz, amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!