Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy 28 éves ember sokkal...

Egy 28 éves ember sokkal idősebbnek számít egy 20 èveshez genetikailag?

Figyelt kérdés
Nagyon sok ez a különbség egy 28-30eves nem lehet olyan állapotban mint egy húsz éves fiatalabb szervezet?
nov. 3. 06:36
 1/6 Kisdanibrian19830112 válasza:
Éppen nem.
nov. 3. 09:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Kicsit bővebben?
nov. 3. 09:53
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem sem, én pont ez a korosztály vagyok. 20 évesen még röhögve csináltam meg bármit, de mostmár meg kell gondolnom. Például fesztiválokra szeretek járni a barátaimmal, nem részletezném, hogy ott mik történnek, és ahogy telik az idő, már nem bírom úgy. Már attól is kikészül a testem, ha sátorban kell aludni, fáj utána mindenem.
nov. 3. 17:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Más is így érzi ?
nov. 4. 04:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha valaki így érzi az azt jelenti, hogy sose tartotta karban magát és fiatalabb korban csak a fiatalos szervezet tartotta a benne a mindennapi lendületet.

Napi szinten karbantartom magam és érdekes nekem semmi bajom. Ugyanolyan fitt és mozgékony vagyok, semmi eü problémám nincs.

Ám a tunya korombeliek kb halálukon vannak...

Ezt témáztam egyik üzlettársunkkal is. Ő lassan a 60-at tölti be.

Interjúkor, amikor együtt mentünk fel a lépcsőn a 24 éves újonccal az ezelőtti irodánkba...

Nos a gyerek kb megpusztult és levegőért kapkodott a lépcsőzés negyedénél.

Semmi kondija se volt.

Üzlettársam mosolyogva nézett a gyerekre, aki megkérdezte tőle, hogy a fenébe nem fáradt le az "idős úr"... X'D

Úgy, hogy karban tartja magát. A reggeleket tornával kezdi. Délután pedig kondiba jár. Nemcsak a vállalkozásokat kell karban tartani, hanem a testünket is.

Az ilyen karbantartás nélküli emberek azok, akik olyanná válnak már 30 életévük körül, hogy nem érzik magukat toppon.

Pl most hétvégén utazás után esti 32km-es esti biciklizést lenyomtam gond nélkül.

Szóval, aki halálán van ilyen fiatalon az egy elég komoly jel.

Nem haldokolni, panaszkodni kell, hanem elgondolkodni és tenni magatokért.

nov. 6. 08:58
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Értem én, hogy neked van időd ilyesmire, meg vállalkozásod van, de sokan vannak olyanok, akiknek nincs ilyesmijük. Én például egy hasznos idióta vagyok, mert bár tényleg lenne kedvem kimenni túrázni egy jót ebben a jó időben, helyette hétvégén is ingyen foglalkozok a munkahelyi f*szságokkal, mert más nem fogja megcsinálni helyettem (és ha nincs a főnököm munkája megcsinálva persze én leszek leb*szva), esténként pedig egyetemi beadandókkal altatom el magam, mert úgy hallottam, hogy az egészséges. Mellette ott tartok, hogy elgondolkoztam már a koffein intravénás bejuttatásán is, mert a többi módszer már nem használ (2 napja nem aludtam). Pihenésképpen feljövök néha ide, aztán észreveszem, hogy na ugye, mégiscsak kevésbé fárasztóak azok a dolgok, amikkel foglalkoznom kell.
nov. 9. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!