Egy 28 éves ember sokkal idősebbnek számít egy 20 èveshez genetikailag?
Ha valaki így érzi az azt jelenti, hogy sose tartotta karban magát és fiatalabb korban csak a fiatalos szervezet tartotta a benne a mindennapi lendületet.
Napi szinten karbantartom magam és érdekes nekem semmi bajom. Ugyanolyan fitt és mozgékony vagyok, semmi eü problémám nincs.
Ám a tunya korombeliek kb halálukon vannak...
Ezt témáztam egyik üzlettársunkkal is. Ő lassan a 60-at tölti be.
Interjúkor, amikor együtt mentünk fel a lépcsőn a 24 éves újonccal az ezelőtti irodánkba...
Nos a gyerek kb megpusztult és levegőért kapkodott a lépcsőzés negyedénél.
Semmi kondija se volt.
Üzlettársam mosolyogva nézett a gyerekre, aki megkérdezte tőle, hogy a fenébe nem fáradt le az "idős úr"... X'D
Úgy, hogy karban tartja magát. A reggeleket tornával kezdi. Délután pedig kondiba jár. Nemcsak a vállalkozásokat kell karban tartani, hanem a testünket is.
Az ilyen karbantartás nélküli emberek azok, akik olyanná válnak már 30 életévük körül, hogy nem érzik magukat toppon.
Pl most hétvégén utazás után esti 32km-es esti biciklizést lenyomtam gond nélkül.
Szóval, aki halálán van ilyen fiatalon az egy elég komoly jel.
Nem haldokolni, panaszkodni kell, hanem elgondolkodni és tenni magatokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!