Van olyan aki mar tiktokon penzt keres , ha igen hany like/kovetes/nezettseg utan kezdett a tiktok penzt fizetni neked?
Figyelt kérdés
nov. 2. 10:48
1/3 anonim válasza:
Asszem van egy minimum amennyi követő után fizethet a Tiktok (de ebben nem vagyok biztos).
Egyik ismerősömnek az egyik videója elért 500 ezres megtekintést de 1000-1500 Ft-t kapott érte, abból még a Tiktok rak el magának. Szóval max 500-750 Ft-t keresett vele.
Úgy tudom a likeokért nem kapsz semmit.
Liveokban küldhetnek neked kis ajándékokat amikért kapsz érmét és azt beválthatod igazi pénzre, de ezzel sem tudsz olyan nagyon nagyot keresni ha nem vagy túl ismert vagy híres.
2/3 anonim válasza:
#1-es vagyok
A követős dolgot úgy értem hogy azért hogy sok a követőd nem kapsz pénzt csak mittomén 5 ezer követőtől kereshetsz nézettségért vagy liveban.
3/3 anonim válasza:
Én is ilyen irányban kutakodtam. Szerintem ha liveolsz akkor tudsz többet keresni az ajándékokkal, de ahhoz pedig 1000 követő kell, mert ha az nincs meg nem liveolhatsz. Ezen felül ha jó vagy akkor kérheted, hogy támogassák a tevékenységedet egy számla számra történő utalással, kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!