Ez normális ha ilyen a ps5 controllerem?
Figyelt kérdés
Tehát úgy jezdődött az egész hogy a jobb stickem driftelni kezdett majd bevittam garanciális javításra 1 hónap után amit vissza adtak az egy másik controller volt de a jobb stickje olyan volt mintha rozsdás lenne vagy a fém el lenne benne öregedve miközbe mozgattam majd ezt ma visszavittem megint elküldték közbe berágtam és vettem egy új controller és azon a jobbs sticket mikor lefele mozgatom olyan mintha ugyanúgy olyan rozsdás lenne csak kevésbé annyira nem érezhető mint az előzőnél, lehet hogy csak be kell járódnia vagy az összes ilyen csak jobban feltűnik mert erre figyelek?okt. 30. 22:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!