Kamionosok! Ez micsoda a képen?
Figyelt kérdés
Van az ablaknál a sarokból lelógva egy hajlított vas szerű valami. Ezen a képen nem látszik de az anyósülés felöli oldalon is van egy. Ez micsoda?
okt. 30. 07:04
1/12 anonim válasza:
Kapaszkodó, hogy könnyebben mozogj ki-és be a fülkéből-be
2/12 A kérdező kommentje:
Az nem az ajtónál szokott lenni? Ezt kívülről nem lehet elérni. Más kamionoknál nincs ilyen csak ennél a márkánál.
okt. 30. 07:51
3/12 anonim válasza:
Imádom ezt a kérdést:
Fő kérdés: "Ez micsoda a képen?"
Magyarázat: "Ezen a képen nem látszik"
4/12 anonim válasza:
Hát nem kamionos vagyok, de ilyent buszokon is látok, és az árnyékoló rolóval van összefüggésben
5/12 A kérdező kommentje:
2-es tanulj meg szöveget értelmezni.
okt. 30. 13:11
6/12 A kérdező kommentje:
3-as*
okt. 30. 13:11
7/12 anonim válasza:
Te meg akkor tegyél fel normális képet, amin látszik is hogy mi a fenéről érdeklődsz!!
8/12 anonim válasza:
7. Érdekes, én tudtam értelmezni a kérdést. Azt az U alakú dolgot kérdezi. Amire hivatkozik, hogy ugyanilyen van a jobb oldalon is, az nem látszik.
100%-os bizonyossággal nem tudtam válaszolni, de erős a gyanúm, hogy valóban a napellenző rolót vezeti.
9/12 anonim válasza:
Hm, lehet mégsem az, de nem derült ki, mire való. Bocs!
10/12 anonim válasza:
az egy sín, azon megy lefelé a napellenző. Mert a DAF-nál nem olyan mint a személyautóknál meg másik kamion típusoknál hogy lehajtod a napellenzőt, hanem itt lehúzod a redőnyt :D Nem tudom mondjuk ehhez minek egy U alakú sín, mikor csak az egyiken futnak a dolgok, lehet azért hogy megakadjon a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!