Kamionosok milyen tapasztalataitok vannak?
Szeretném megkérdezni hogy az eddigi munkátok alapján átlagosan mennyi időt töltötök a vezetéssel egy nap, mennyi a napi átlag munkaidő.
Továbbá mennyire sokat vagytok külföldön, otthon és munkában.
Illetve Hányan szoktatok menni? Vannak e más magyarok is veletek odakint?
Nem kérek pontos számokat. Nyilván mindenkinél eltérő. Csak körülbelül szeretném tudni.
Köszönöm előre is!
Szép napot!
Alapból Hétfő-Péntek, de már egyre többet kell kint hétvégéznem ... munkaidöm 10-13 óra....
Egyedül járok, és.biztos vannak.meg magyarok... én nem szoktam bratyizni, vagy piehek, vagy ha szép helyen vqgyok és nem vagyok fáradt, akkor körbe nézek. De mar hoztam a bringát, hatha kint ragadok megint.
Nálunk úgy van, hogy hárman vagyunk két kocsira, Ausztriában, Schwechaton váltunk. 20 nap meló, 10 nap itthon, tisztán napidíj. Élelmiszeres tartály. A váltással a cég nem is foglalkozik, a 3. hétre ad egy Bécs körüli melót, a többit mi meg lebeszéljük a kollégákkal. Mi már régen együtt dolgozunk, már az előző cégünknél is kollégák voltunk.
Sokat dolgozunk, általában kidolgozzuk a szabályok adta lehetőségéket, napi 13 - 15 óra munkaidő, kétheti 90 óra vezetés. De jobb is így, az a tapasztalat, ha tököl az ember, jobban elfárad, ha pörög, jobban telik az idő, és hipp - hopp, már letelt a 20 nap, irány haza.
Most majd a 45 óra körül mizéria bekavarhat, lehet, hogy át kell majd állni, 2 hét - 1 hét rendszerre, az ökör politikusok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!