Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Alig másfél hét múlva szalagavató, én meg épphogy szívrohamot nem akarok kapni, ahányszor csak eszembe jut.

Igyekszem lehiggadni, és higgadt is maradni, de ez egyre nehezebben megy.

Legutóbb már a táncpróbára sem mentem be, mert előző alkalommal annyit szerencsétlenkedtem, pedig már kezdtem örülni, hogy csak összejön. Hát, mégse.

Eleve nem tudom, mi a pokol üthetett belém, hogy rábólintottam a hülye keringőre, azt pedig pláne nem értem, hogy lehetséges az, hogy hó elején már kifejezetten izgatott is voltam miatta.

Volt már hasonló cipőben más is, vagy csak én vagyok ilyen elcseszett?

okt. 29. 15:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Csak mondd hogy beteg vagy és ne menj el, ennyi. Nálunk is hirtelen lebetegedett mindenki, durva járvány volt.
okt. 30. 10:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Mondd azt hogy most tudtad meg hogy terhes vagy és az annyira lesokkolt hogy nem tudsz tancolni 🤣
okt. 30. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!