Mi a baj velem?
Alig másfél hét múlva szalagavató, én meg épphogy szívrohamot nem akarok kapni, ahányszor csak eszembe jut.
Igyekszem lehiggadni, és higgadt is maradni, de ez egyre nehezebben megy.
Legutóbb már a táncpróbára sem mentem be, mert előző alkalommal annyit szerencsétlenkedtem, pedig már kezdtem örülni, hogy csak összejön. Hát, mégse.
Eleve nem tudom, mi a pokol üthetett belém, hogy rábólintottam a hülye keringőre, azt pedig pláne nem értem, hogy lehetséges az, hogy hó elején már kifejezetten izgatott is voltam miatta.
Volt már hasonló cipőben más is, vagy csak én vagyok ilyen elcseszett?
Fiú vagy lány vagy? :)
Igaz nekem már jó rég volt szalagavatóm, de arra emlékszem hogy nálunk a 12 fiúból csak 1 táncolt. A szalagtűzés után anno mindannyian leléptünk (sem a táncon, sem az utána lévő bálon nem maradtunk) és inkább egy külön vacsorát tartottunk.
Lehet te is jobban jártál volna ha bele sem vágsz, mert hát így másfél héttel előtte kiszállsz akkor a táncpartnereddel szúrsz ki és rontod el az estéjét.
Igy jartal
Edd meg amit foztel
Szivesen
🤣
Lány vagyok.
Tavaly még nem is akartam a keringőt, de a többiek addig beszéltek róla, míg kíváncsi nem lettem. Ekkor még az volt a legnagyobb kétségem ezzel kapcsolatban, vajon hogy fog állni a fehér ruha… Az eszembe se jutott, hogy pont a tánccal lesznek gondok, hisz eddig minden idióta meg tudta tanulni.
#7, nem igazán tudom, erre mit mondjak, mindenesetre igyekszem észben tartani a történeted (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!