Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gitárprobléma! Az e1 (magas...

Kecske3 kérdése:

Gitárprobléma! Az e1 (magas E) húrnak mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Az elektromos gitárom e1 húrja furcsa hangot ad ki minden alkalommal amikor tisztán megpengetem. Amikor lefogok akármelyik bundnál akkor normális hangot ad ki. Furcsa hang alatt azt értem hogy elhúzódik a hang és mintha nyávogna. Nem rezeg viszont az a hang elrontja a játékot.

Kezdőként ehhez nem értek, nem tudom hogyan kéne megoldjam a problémát.

A márkája Max Gigkit ami nem tudom milyen (jó/rossz) márkának minősül. Gondolkoztam azon is hogy talán emiatt egy hulladék:P

Előre is köszönök minden segítséget!

okt. 27. 20:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez a gitár nem márka. Ráírnak a fejére valamit mert van hely rajta és ennyi. Gondolom sorszáma sincs.

Egyébként pedig a trehány minőségű tremoló szerkezettől nyávog, jobban mondva a benne lévő rugó rezonál be így szinte minden esetben a vékony húron. Annyit tudsz tenni hogy a rugók közepébe húzol valami kemény szivacsot vagy kicseréled fenderre ill. valami jó minőségű edzett rugóra.

okt. 28. 19:07
 12/14 anonim ***** válasza:
#11 Azért ezt a sz*rt ne akard már sorszámozott gitárokhoz hasonlítani. A másik, szintén kérdező által linkelt affinity squier viszont erre a célra tökéletes. És ha megtanul gitározni, akkor nézegethet drága, sorszámozott gitárokat is.
okt. 28. 19:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Amit vettél, nem gitár, nem hangszer, hanem gyerekjátéknak is selejt.

Válj meg tőle, mielőtt tűzveszélyes állapotot okoz a házadban, de komolyan!

Ezerszer jobban jártál volna egy kis plusz beleadással a Squier szettel.

okt. 28. 19:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
#12 Az alapkérdésre válaszoltam,:-) az affinity-ig nem is olvastam tovább, az egy perfect gitár, nekem is van egy limited edition. Létezik olyan fender széria a létetése során ami megirigyelhetné.)
okt. 30. 23:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!