Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gitárprobléma! Az e1 (magas...

Kecske3 kérdése:

Gitárprobléma! Az e1 (magas E) húrnak mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Az elektromos gitárom e1 húrja furcsa hangot ad ki minden alkalommal amikor tisztán megpengetem. Amikor lefogok akármelyik bundnál akkor normális hangot ad ki. Furcsa hang alatt azt értem hogy elhúzódik a hang és mintha nyávogna. Nem rezeg viszont az a hang elrontja a játékot.

Kezdőként ehhez nem értek, nem tudom hogyan kéne megoldjam a problémát.

A márkája Max Gigkit ami nem tudom milyen (jó/rossz) márkának minősül. Gondolkoztam azon is hogy talán emiatt egy hulladék:P

Előre is köszönök minden segítséget!

okt. 27. 20:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet, jogy ferde a nyak? Hogy őszinte legyek, én kedvelem a gitárokat, de erről a márkáról most hallok először.
okt. 27. 23:29
 2/14 anonim válasza:

Valószínűleg magas az első bundod, és amiatt nem rezeg tisztán a húr.

Magyarázhatnám, hogy hogyan kell a nyakat beállítani, de ha kezdő vagy, nem sokat segítene.

Erről a márkáról/cégről én sem hallottam még. Egy fotót feltölthetnél, hogy lassuk kb miről van szó.

okt. 28. 08:01
 3/14 A kérdező kommentje:
okt. 28. 09:17
 4/14 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért biztosan nem kapsz normális gitárt, aztán ki tudja, mi baja lehet. A normális gitárok ára ennek a kétszeresénél kezdődik, és nincs benne az erősítő, az szintén kb ugyanannyiba kerül.
okt. 28. 09:39
 5/14 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg már rájöttem mi is a probléma, köszönöm a segítséget :D
okt. 28. 10:05
 6/14 A kérdező kommentje:

Utolsó kérdésem. Ez ismertebb márkaként talált darab, jobb is?

[link]

okt. 28. 10:10
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen, ez teljesen rendben van. Nem tudom, hogy milyen gitár lehet az, amid van, de feltételezem, hogy nagyon rossz. A linkelt gitár pedig nem csak kezdőknek való, és ár-érték arányban verhetetlen. Illetve javasolnám még hasonló árban az ibanezeket, rendkívül kényelmes nyakuk van.
okt. 28. 10:19
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
okt. 28. 10:43
 9/14 anonim válasza:

Keress valakit a lakhelyedhez közel, aki segít venni egy jóminőségű használt gitárt.

A tiéd egy stratocaster forma, nem kell közelezően rossznak lennie, de egy alaovető karbantartás kell neki (bund polírozás, nyakmerevítő beállítás, új húrok felrakása).

Ezek nem ördöngős dolgok, kb olyan, mint a gumit felpumpálni vagy olajat cserélni, de ha nem értesz hozzá, akkor nem fog menni.

okt. 28. 14:19
 10/14 anonim ***** válasza:
#9 Valahol el kell kezdeni. Én sem úgy kezdtem el tizenévesen gitározni, hogy ezekkel tisztában voltam, és az első gitárom is egy hulladék volt. Eladtam, vettem jobbat. Illetve elektrotechnikusként rengeteget szórakoztunk az egyik haverommal azzal, hogy kitaláljunk egy új effekt pedálokat, mivel a meglévőket már megépítettük magunknak.
okt. 28. 16:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!