Gitárprobléma! Az e1 (magas E) húrnak mi lehet a baja?
Az elektromos gitárom e1 húrja furcsa hangot ad ki minden alkalommal amikor tisztán megpengetem. Amikor lefogok akármelyik bundnál akkor normális hangot ad ki. Furcsa hang alatt azt értem hogy elhúzódik a hang és mintha nyávogna. Nem rezeg viszont az a hang elrontja a játékot.
Kezdőként ehhez nem értek, nem tudom hogyan kéne megoldjam a problémát.
A márkája Max Gigkit ami nem tudom milyen (jó/rossz) márkának minősül. Gondolkoztam azon is hogy talán emiatt egy hulladék:P
Előre is köszönök minden segítséget!
Valószínűleg magas az első bundod, és amiatt nem rezeg tisztán a húr.
Magyarázhatnám, hogy hogyan kell a nyakat beállítani, de ha kezdő vagy, nem sokat segítene.
Erről a márkáról/cégről én sem hallottam még. Egy fotót feltölthetnél, hogy lassuk kb miről van szó.
Utolsó kérdésem. Ez ismertebb márkaként talált darab, jobb is?
Keress valakit a lakhelyedhez közel, aki segít venni egy jóminőségű használt gitárt.
A tiéd egy stratocaster forma, nem kell közelezően rossznak lennie, de egy alaovető karbantartás kell neki (bund polírozás, nyakmerevítő beállítás, új húrok felrakása).
Ezek nem ördöngős dolgok, kb olyan, mint a gumit felpumpálni vagy olajat cserélni, de ha nem értesz hozzá, akkor nem fog menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!