Quora oldalhoz írnátok 5-10 hasonlót?
Figyelt kérdés
okt. 26. 23:05
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor minek írsz? Kérem csak normális emberek írjanak.
okt. 26. 23:48
3/7 anonim válasza:
Teljesen normális vagyok, és azért írtam, mert a feltett kérdésre (írnátok?) válaszoltam.
Tegyél fel normális kérdést, ha már választ vársz.
És mielőtt megkérdezed: most azért írok, mert jól nevelt gyerek vagyok, és ha kérdeznek tőlem valamit, válaszolok.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor hogyan kéne megkérdezni? Tudtok mondani hasonlókat?
okt. 27. 08:44
6/7 anonim válasza:
Úgy kell kérdezni, hogy ne eldöntendő kérdés legyen belőle. Addig eldöntendő marad, amíg a kérdésre "igen" és "nem" válaszokat lehet adni.
Tudtok mondani? Igen - nem
Írnátok hasonlót? Igen-nem
De ha azt kérdezed, hogy "Mely oldalak hasonlítanak a Quora-hoz?" - arra már konkrétan lehet válaszolni, és nem csak 1 szóval. Erre utalt itt az akadékoskodó kommentelő, igaz ő sem volt hajlandó elmondani mi a baja.
7/7 A kérdező kommentje:
Jó nem tudtam köszönöm
okt. 27. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!