A Quora leutánozta a gyakorikérdések.hu-t?
Figyelt kérdés
Gyakorikérdések -> 2006
Quora -> 2009
Adam D'Angelo vagyona 600 millió dollár jelenleg.
Elperelném az egészet a gyakorikérdés helyében..
2016. jan. 24. 20:22
1/14 anonim válasza:
Ja, a gyk meg a yahoo answerst másolta-.-
A quora amúgy is teljesen más, ott szinte mindig hozzáértő válaszokat kapsz, ez az oldal meg tele van trollokkal.
2/14 anonim válasza:
Yahoo! Answers - 2005. Amúgy sem állnak szabadalmi oltalom alatt, hogy ne lehetne hasonló elvű vagy témájú oldalt csinálni.
3/14 A kérdező kommentje:
de ez a yahoo answers nagyon gagyi, fapados kinézetű
2016. jan. 24. 20:29
4/14 anonim válasza:
És? A kérdés arról szól, hogy ugyanarra a célra több különböző oldalt is létrehoztak, nem arról hogy milyen a designjuk.
5/14 A kérdező kommentje:
A kérdést én írtam, én szabom meg miről szól.
2016. jan. 24. 20:42
6/14 anonim válasza:
Mi van ha azt mondom, hogy:
IWIW - 2002
facebook - 2004
van még kérdés?
7/14 anonim válasza:
Akkor szabd már légyszíves normális kategóriába, apa :D Mert ha már itt pampogsz, hogy lemásolták, akkor legalább használd normálisan :D
8/14 A kérdező kommentje:
ma 20:45
AZ IWIW miért nem perelte be Zuckerberget?
2016. jan. 24. 20:51
9/14 anonim válasza:
Nem perelhetsz be valakit azért, mert ugyanazt az ötletet felhasználva érvényesül. Sehol nincs levédve az, hogy senki más nem hozhat létre közösségi oldalt, csak a jogtulajdonos engedélyével.
Egyik sem eredeti ötlet, hanem mások munkája továbbgondolva.
10/14 A kérdező kommentje:
De még a myspace is 2003-as. Akkor az IWIW volt az első közösségi oldal? Szegény feltalálója ha tudta volna és megcsinálja angolra is, már csitrilliárdos lenne.
2016. jan. 24. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!