Hol tudnék egészen olcsón könyveket venni?
Figyelt kérdés
Imádok olvasni, viszont minden boltban elég drágák. Tudtok mondani olyan helyeket, honlapokat ahol olcsóbban lehet könyvekhez hozzá jutni?okt. 26. 19:59
4/7 anonim válasza:
Esetleg a helyi könyvtár, és akkor meg sem kell venned, ha elolvastad, visszaviheted.
5/7 anonim válasza:
Könyvtár, ha nem akarsz halmozni. Moly.hu, antikvarium.hu, bolhapiacok.
6/7 anonim válasza:
Mindig vannak a online könyvesboltokban akciók, raktárvásárok. Van, ahol nem csak online, hanem időről időre mindig más városban is van raktárvásár. Én ott szoktam olcsón sokat venni.
7/7 anonim válasza:
SZTE hallgató vagyok, nálunk szokott lenni kiárusítás. Minden könnyv 300-400 forint. Biztos a többi egyetemen is van hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!