Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Laknátok olyan házban ahol...

Laknátok olyan házban ahol gyilkosság történt?

Figyelt kérdés
okt. 26. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Csak akkor ha én gyilkoltam.
okt. 26. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért ne? Én az empirikus, és tudományosan alátámasztott dolgokban hiszem, nem pedig a különféle vallásos vagy ezoterikus téveszmékben, alátámaszthatatlan ostobaságokban. Ez erősen elvonatkoztatható egy ingatlan megvásárlásától.
okt. 26. 22:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan lakásban lakom, ahol egy néni meghalt, és egy hét múlva találtak rá úgy, hogy a macskái már kicsit megebédeltek belőle.
okt. 27. 07:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Én pedig egy olyat bérlek, aminek nem túlzottan érdekel a múltja. Legfeljebb abban a tekintetben, hogy vállaltam a kaució helyett rendberakni. Nos, nem tudom elképzelni, hogy hogyan élhetett ott valaki, gyerekekkel. 15 éve dohányzom, de a lakás megnézése után nem tudtam abbahagyni a köhögést. Szóval a festés előtt napokig vakartuk le a penészt a falakról. Ezek után k*rvára nem érdekel, hogy ki halhatott meg ott anno és miképpen, van hasznosabb dolgom is, mintsem ezen parázzak.
okt. 27. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!