Még így is lehetek modell?
Jelentkezi akarok modellnek de nem hinném hogy felvennének a magasságom az 185 64 kg és 20 éves vagyok F
Nem tudom hogy erre kell e költeni pénzt mert nincs penzem se munkám rossz az anyagi helyzetem, de ugy erzem jo lennék modellnek, viszont nincs semmi kocka has, test izmom ami meglatszana rajtam mert eleg vekony vagyok, es igy felmeztelen kepeket nem tudnek vallalni, de itt egy kis faluba lakok itt semmi edzoterem sincs meg semmi.
A hajam az olyan egyenes hogy sehogyan sem lehet beallitani csak nagyon sok hajlakkal de az sem tartja ugy sokaig es hullik is.
Ruháim az nincs sok csak pár darab es nem márkás.
Az arcom azt tudom hogy nem olyan modelles, se helyes.
De en ugy erzem hogy igy is jo lennék modellnek, de nem hiszem hogy felvennek.
Van itt valaki aki modellkedik?
Vagy esetleg tudja ez hogy van?
Mar rengeteg helyre jelentkeztem de sehol sem kaptam munkát, most te biztos ugy vagy vele hogy biztos csak 1-2 helyen neztem meg, de nem! Rengeteg helyen mar 3-4 honapja nezem ismerosoket hivogatok ettermeket boltokat gyarakat de sehol semmi, szemelyesen is voltam bent helyeken nem talalok semmi munkat.
Valaki esetleg nem tudna 2 szett tuhat adni? Hogy ha elmennek a modell fotozasra akkor legyen meg a megjelenésem, mert ha mar sehol sem talalok munkat meg takaritokent sem akkor legalabb ez sikeruljon. Es allitolag a fotozasbol jol meg lehet ellni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!