Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Még így is lehetek modell?

Még így is lehetek modell?

Figyelt kérdés

Jelentkezi akarok modellnek de nem hinném hogy felvennének a magasságom az 185 64 kg és 20 éves vagyok F

Nem tudom hogy erre kell e költeni pénzt mert nincs penzem se munkám rossz az anyagi helyzetem, de ugy erzem jo lennék modellnek, viszont nincs semmi kocka has, test izmom ami meglatszana rajtam mert eleg vekony vagyok, es igy felmeztelen kepeket nem tudnek vallalni, de itt egy kis faluba lakok itt semmi edzoterem sincs meg semmi.

A hajam az olyan egyenes hogy sehogyan sem lehet beallitani csak nagyon sok hajlakkal de az sem tartja ugy sokaig es hullik is.

Ruháim az nincs sok csak pár darab es nem márkás.

Az arcom azt tudom hogy nem olyan modelles, se helyes.

De en ugy erzem hogy igy is jo lennék modellnek, de nem hiszem hogy felvennek.

Van itt valaki aki modellkedik?

Vagy esetleg tudja ez hogy van?

#munka #model #Modelfiu
okt. 20. 18:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Lányoknál feltétel a legalább 173 cm-es, de maximum 181 cm-es magasság, ideális a 13 - 19 év közötti életkor. Elvárás a nyúlánk - vékony alkat: maximum 62-es derék és 92-es csípő.

Kb. az a helyzet, hogy ilyen méretű modellek bármelyike fel tudja venni a ruhát amelyet terveztek varrtak.

Nem XY modellre egyediben "gyártják".

Nagyon ritka kivétel talán akad..

okt. 20. 19:17
 2/16 anonim ***** válasza:

Benéztem:

Fiúk esetében 182 cm a minimális és 190 cm a maximális magasság, életkort tekintve pedig 15 - 21 év között legyél.

okt. 20. 19:19
 3/16 A kérdező kommentje:
Akkor ha betoltom a 21 vagy 22 életévem már nem is lehetek modell? Vagy ha pl modell vagyok es 21-22 éves lettem kirugnak onnan?
okt. 20. 19:35
 4/16 A kérdező kommentje:
De azt nem mondtad el hogy ehez kell e pénz vagy valami hogy hogyan kezdjem el? Mert a neten mindent lattam mar ossze vissza mindenhol mast irnak
okt. 20. 19:35
 5/16 anonim válasza:
Keress fel egy modell ügynökséget. Ott minden kiderül. Sok szerencsét:D
okt. 20. 19:44
 6/16 A kérdező kommentje:
Es melyiket? Melyik a megbizhato?
okt. 20. 19:47
 7/16 anonim válasza:
Hát figyelj...Keress olyat, ami tetszik, vedd fel a kapcsolatot, és gyerünk.
okt. 20. 19:53
 8/16 A kérdező kommentje:
Hogyan utazzak el ha pl budapesten van a fotozas? En borsodban messze egy kis faluban lakok, meg sosem jartam pesten vagy ilyen tavoli helyen. Az ilyet hogy oldják meg?
okt. 20. 21:07
 9/16 A kérdező kommentje:
Meg hogy menjek ugy oda elejuk hogy egy szakadt kopott farmerbe meg egy tulmosott pulover poloban, ami szet fakult?
okt. 20. 21:14
 10/16 anonim válasza:
Mit tudom én, gondolom hívnak neked egy taxit. És igen, ha nem engedheted meg magadnak, akkor olyat veszel fel, ami van.
okt. 20. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!