Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megrázott a kondenzátor...

Megrázott a kondenzátor szerelés közben. Lehet valami következmény?

Figyelt kérdés
Egy töltöfejet szedtem szét és abban egy 400v 6.8mikro F-os kondenzátor lábait sikerült összezárnom az ujjammal. Egyből el is dobtam csak zsibbadt a karom.Lehet valami bajom?
okt. 9. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, ki fognak röhögni itt többe, de hívd az ügyelezet. 1830 a száma mindenhol.
okt. 9. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Bajod nem lesz de ezentúl kézrátétellel fogsz tudni telót tölteni.
okt. 9. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Ha el tudtad dobni, és még megvagy, akkor már nem lesz bajod belőle, de legközelebb óvatosabban.
okt. 10. 12:07
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
Egyenáram esetén kialakulhat vérrög, viszont azt kétlem, hogy egy 6,8 mikrofarádos kondi képes lenne erre. Megszámolni sem tudom, hogy hányszor szenvedtem már különféle áramütéseket, mégis túléltem. És nem azért, mert szerencsém volt.
okt. 12. 01:46
 5/6 anonim válasza:
ennyitől még valszeg semmi bajod. Ettől sokkal komolyabb áramütésekkel kerültem többször kórházba. volt hogy a rohammentő vitt... alkalmanként mindig bent tartottak majdnem egy hétig. szóval ha tudtál magadról, akkor minden oké. (én nem tudtam magamról, elég gáz helyzetek voltak)
nov. 7. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Pár percig ilyenkor érdemes nyugton maradni, mert adott esetben megzavarhatja a szívet.
nov. 7. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!