Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kihasznál? Bővebben lennt:

Kihasznál? Bővebben lennt:

Figyelt kérdés
Van egy lány akit szeptember óta ismertem meg, vele vagyok szinte mindig egyemen, mert kevés ismerősom van. Arról lenne szó hogy egyre jobban kezdem észrevenni,azt hogy pénzben kihasznál. Mármint volt ugy együtt vettük a piát állitólag, amit csak én álltam a végén de ő ugyanugy ivott belőle , aztán nem vertem nagy dobra, gondoltam elfeljtette kifizetni a felét, ez akárkinél mgeshet, nem szóltam érte. De leginkább ami felidegesitett az az hogy mentünk bulizni erre ő bevégta hoggy nincs nála annyi pénz, én álltam azt is, meg hogy letegyük a kabátot. Na azt a pénzt sem fogom látni, nem sok pénzről lenne szó, de illene ideadja , de tudom hogy ezt már nem kapom vissza, vissza kérni nem akarom, ugy döntöttem , hogy akármibe szivesen segiteni fogok neki, de pénzt többet nem kap tőlem, szerintetek ez igy jo ötlet lesz?mit gondoltok erről az egészről?
2010. nov. 4. 01:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát meglehet, sok ilyen pina van. Még pár ilyen tapasztalat és kiderül mennyire ilyen. Menjetek el valami messzebb helyre aztán ha ott se akar fizetni te bemész Ő meg addig megvár kinn. Nem a csajod, akkor meg? Meg ha az lenne is... Akkor se neked kell eltartani! Cinikusan, pofátlanul, nagyképűen viselkedj ha lesz még egy ilyen helyzet.
2010. nov. 4. 02:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Tök egyszerű:dobni kell a levesbe,belőle nem lesz jó barátnő:)
2010. nov. 4. 04:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha te is lány vagy, akkor igenis, állnia kell a saját költségeit.

2. Ha fiú vagy és ő az, akivel jársz, akkor elég udvariatlan vagy, hogy sosem akarod meghivni a barátnődet.

3. Ha fiú vagy és ő csak szimpla haver, akkor megintcsak az első verzió jön, hogy fizesse ő az ő dolgait.

Minden attól függ, milyen a viszonyotok egymáshoz. Barát, haver, vagy együttjártok.

(tapasztalat, hogy mindhárom verzió esetén is van egy olyan embertipus, aki MINDEN helyzetben MINDIG le akarja extraszemtelenül húzni az épp kéznél levő balekot)

2010. nov. 4. 06:09
 4/5 anonim válasza:

Ha a csajod,akkor illik neked fizetned. Az jönne ki szerintem igazán hülyén,ha: - megyünk diszkóba? -igen,megyünk. -jó,de te fizetsz. - na ez igazán kiábrándító.

De! Tedd próbára,menjetek el valahová, pl. vacsizni. Amikor rákerül a sor a fizetésre,mondd azt, hű,otthon hagytam a tárcám, légyszíves fizzes te,eddig úgy is én fizettem mindig. Ebből észre fogja venni magát, és ha csak a pénzedre hajtott eddig,akkor ennek vége lesz.

2010. nov. 4. 06:54
 5/5 anonim ***** válasza:
IGEN! Kihasznál! Sajnos benne vagy rendesen! Nekem az egyik barátom detto így járt! Ne legyél már lökött! Ha bulizni mentek és nincs köztetek közelebbi kapcsolat, akkor állja mindenki a saját számláját!
2010. nov. 4. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!