Kihasznál? Bővebben lennt:
1. Ha te is lány vagy, akkor igenis, állnia kell a saját költségeit.
2. Ha fiú vagy és ő az, akivel jársz, akkor elég udvariatlan vagy, hogy sosem akarod meghivni a barátnődet.
3. Ha fiú vagy és ő csak szimpla haver, akkor megintcsak az első verzió jön, hogy fizesse ő az ő dolgait.
Minden attól függ, milyen a viszonyotok egymáshoz. Barát, haver, vagy együttjártok.
(tapasztalat, hogy mindhárom verzió esetén is van egy olyan embertipus, aki MINDEN helyzetben MINDIG le akarja extraszemtelenül húzni az épp kéznél levő balekot)
Ha a csajod,akkor illik neked fizetned. Az jönne ki szerintem igazán hülyén,ha: - megyünk diszkóba? -igen,megyünk. -jó,de te fizetsz. - na ez igazán kiábrándító.
De! Tedd próbára,menjetek el valahová, pl. vacsizni. Amikor rákerül a sor a fizetésre,mondd azt, hű,otthon hagytam a tárcám, légyszíves fizzes te,eddig úgy is én fizettem mindig. Ebből észre fogja venni magát, és ha csak a pénzedre hajtott eddig,akkor ennek vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!