Mit mondjak a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Nem tudtam, hogy ez a kérdés hova tartozik, úgyhogy ide raktam. Szóval az a helyzet, hogy szüleim elutaztak egy hétre az őszi szünetben, mi itthon maradtunk öcsémmel. Pipáztam a nappaliban és ráejtettem a szenet az új szőnyegpadlóra... Szabályos kis fekete foltot hagyott a vajszínű szőnyegen... Mit mondjak a szüleimnek, mikor megjönnek? Nagyon feltűnő a folt és tuti észreveszik. Nem tudják, hogy van pipánk egyébként, szóval az igazságot tuti nem mondhatom el. Értelmes ötleteket várok, azt így is tudom,hogy mekkora idióta voltam.2010. nov. 3. 23:58
12/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom hol vették a szőnyeget.. Hát kipróbáltam a hipót. :D Kicsit segített rajta, halványabb lett! A cipőpasztától szerintem csak még feltűnőbb lenne. Írtam szüleimnek sms-t, hogy gyertyával véletlenül kiégettem a szőnyeget. Így legalább nem éri őket hirtelen a sokk mikor hazaérnek.. Köszönöm a sok ötletet!! :)
2010. nov. 6. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!