Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit mondjak a szüleimnek?

Mit mondjak a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Nem tudtam, hogy ez a kérdés hova tartozik, úgyhogy ide raktam. Szóval az a helyzet, hogy szüleim elutaztak egy hétre az őszi szünetben, mi itthon maradtunk öcsémmel. Pipáztam a nappaliban és ráejtettem a szenet az új szőnyegpadlóra... Szabályos kis fekete foltot hagyott a vajszínű szőnyegen... Mit mondjak a szüleimnek, mikor megjönnek? Nagyon feltűnő a folt és tuti észreveszik. Nem tudják, hogy van pipánk egyébként, szóval az igazságot tuti nem mondhatom el. Értelmes ötleteket várok, azt így is tudom,hogy mekkora idióta voltam.
2010. nov. 3. 23:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Na sikerült megoldani?
2010. nov. 5. 20:16
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom hol vették a szőnyeget.. Hát kipróbáltam a hipót. :D Kicsit segített rajta, halványabb lett! A cipőpasztától szerintem csak még feltűnőbb lenne. Írtam szüleimnek sms-t, hogy gyertyával véletlenül kiégettem a szőnyeget. Így legalább nem éri őket hirtelen a sokk mikor hazaérnek.. Köszönöm a sok ötletet!! :)
2010. nov. 6. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!