Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A nagykürtösi (Szlovákia)...

A nagykürtösi (Szlovákia) Billában van üvegvisszaváltó automata?

Figyelt kérdés
Van sok szlovák flakonom, amiket a közelebbi szlovák falvakban lévő Coop nem vesz vissza, mert azt az italmárkát nem forgalmazzák. Gondoltam elviszem egy nagyobb városba, de nem akarok potyára menni.

okt. 2. 07:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%

Hiába pontoztok le, amióta váltjuk vissza az üvegeket, azóta egy darab üveget nem kellett kidobni, bármilyen üveget bármilyen gép bevett.

És nem csak egyetlenegy városba adtam már be.

Szép is lenne ha boltok szerint kéne szetvalogatni az üvegeket.

Legközelebb szólj a penztarosnak, mert kötelesek bevenni minden üveget, nem csak azt amit ott vettel

És igen, valószínűleg tudnak magyarul, csak nem akarnak megszólalni

okt. 4. 10:06
 12/17 anonim ***** válasza:

11

"amióta váltjuk vissza az üvegeket, azóta egy darab üveget nem kellett kidobni, bármilyen üveget bármilyen gép bevett."

Eleinte bizony voltak problémák, hogy ott kellett beváltani ahol vetted, mert a CBA, Lidl, Billa, Tesco ha ezeket egymás közt felcserélted akkor nem ismerte fel a gép.

Azóta ezen finomítottak és bárhol beveszi mindegyiket a gép.

okt. 4. 15:52
 13/17 anonim ***** válasza:

10

Akkor kell nekik szólni és ha szlovák nyelvű pénztárost fogsz ki, akkor kerítsenek egy magyar kollégát.

okt. 4. 15:55
 14/17 anonim ***** válasza:

12, nem találkoztunk ezzel a problémával az elején sem.

Azért írtam, hogy nekünk bevett mindig minden automata minden üveget.

Ahogy írod már nincs ilyen probléma, úgyhogy a kérdezővel kitoltak valószínűleg.

okt. 4. 16:22
 15/17 anonim ***** válasza:

14

Lehet eleinte nem minden városban ment zökkenőmentesen az automata.

A Kérdezővel csak az automata tolt ki és ha szólt volna a pénztárosnak hogy mi a gond, akkor megoldódott volna, de nyilván nem tud szlovákul és tart az ezzel járó kellemetlenségtől, mert a pénztáros azt fogja gondolni hogy felvidéki magyar és hogyhogy nem tudja a nyelvet, ha Szlovákiában él.

Sajnos vannak ilyen esetek...

okt. 4. 16:41
 16/17 anonim válasza:
Az elso perctol kezdve markafuggetlen vokt a palack visszavaltas. Mindegy volt hol vetted. Siman az optikai felismerovel voltak gondok. Nem jol olvasta le a logot, vagy epp az uveg formajat.
okt. 4. 22:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Próbálkozhattam volna angolul, de mint oly sok magyarnak, nekem is az a gondom, hogy tudok, értek, csak beszélni ne kelljen. Ez egy gát, amit nem tudok leküzdeni. Pl ezért nem merek külföldre költözni se.
okt. 5. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!