Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Wellness masszőrként dolgozom....

Wellness masszőrként dolgozom.A gyógymasszőrit nem végeztem el mert az egyetlen képzés amit el tudnék végezni a külföldi munkàm mellett a Pannon kincstàrnàl lenne arról meg csak rosszakat hallottam.Szerintetek enélkül is lehet boldogulni a szakmàban?

Figyelt kérdés

okt. 2. 02:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hol vagy külföldön, de szerintem mindenhol van helyi gyógymasszőr képzés. Lehet, hogy akár munka mellett is el tudnád végezni, sőt, a munkaadók többnyire jobban értékelik a helyben szerzett végzettséget (az én tapasztalataim szerint).
okt. 2. 05:34
 2/4 A kérdező kommentje:
15 ezer euróért lenne itt is képzés úgy,hogy minden héten el kéne utaznom + szàllàs. Sajnos ezt nem engedhetem meg magamnak ràadàsul más elbeszélgetni németül és màs egy komoly szakmàt megtanulni idegen nyelven.
okt. 2. 07:30
 3/4 anonim ***** válasza:

a 15ezer EUR-t nem hiszem el, bocs.

pl Németország

Die zu zahlende Ausbildungsgebühr der Massage Ausbildung in Präsenz an der Akademie für Sport und Gesundheit beträgt insgesamt 339 € bzw. für die Online Ausbildung Massage 299 € .

Egyébként meg el sem fogadják a magyar végzettségedet, csak wellness szinten, gyógymasszőrként nem.

Csak tájéloztatlak, hogy Magyarországon a legdrágább az oktatás, cserébe a legalacsonyabb szinvonalú (megveheted kilóra a bizonyítványodat, ahogy egyes politikusaink tették)

okt. 2. 15:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet de ez nem gyógymasszőr tanfolyam,mindenesetre meggondolandó.
okt. 3. 04:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!