Hát most nagyon fura lesz. De loptak az udvaromról, nem kaptam el a tettest de itt hagyta az igazolványát. Ezzel feljelenthetem?
Figyelt kérdés
Éjszakai műszakban dolgozom, és már 3-4 alkalommal loptak az udvarról. Eleinte apróságokat, 1-2 tyúkot, gereblyét ilyeneket..Jelentettem, nem tettek a rendőrök semmit. Volt hogy rajta kaptam egy vékony srácot de nem bírtam megfogni eddig. Most viszont, ellopott egy Husqvarna gépet és találtam a hátsó kapu mentén egy pénztárcát, amibe személyi igazolvány és lakcím kártya is van. Ezzel ha jelentem elkapják a kisg*cit?szept. 29. 17:28
11/13 anonim válasza:
Milyen hulladék kornyeken laksz hogy szétlopnak?
12/13 anonim válasza:
Nem kell a környéknek hulladéknak lenni....
Elég egy bolond kleptomániás barom, meg egy töketlen polgárőrség és rendőrség. Ez a majom biztos más portákra is bejár. Nem kellene a polgárőröknek mást csinálni csak lefigyelni és alaposan elverni párszor. Ha máshogy nem megy, akkor meg dobni a faluból.
13/13 gungasam válasza:
Az az egy biztos, hogy a tárcát égessed el. Nem mehetsz vele a rendőrökhöz, azok nem segítenek még ha fülön fogod is, ők majd elengedik. Legalább annyi kínja legyen, hogy az igazolványait újra beszerezze. Addig se lop. A dolgaidat tartsd elzárva, betörni kelljen ha vinni akarja. Így a biztosító fizeti a betöréses lopás utáni kártérítést. A fakabát ehhez persze kell a jegyzőkönyv miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!