Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az oka, hogy egyes köz...

Mi az oka, hogy egyes köz WC-k alul/ felül nyitottak?

Figyelt kérdés

szept. 29. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Mások is élvezhessék a szagokat.
szept. 29. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:
63%

Ha nem lenne felül nyitott, nem tudnál belekakilni.

Ha nem lenne alul nyitott, nem tudna a kaki távozni.

szept. 29. 12:26
 3/5 anonim ***** válasza:

A fülkék nyitottságára gondolt a kérdező nagy eséllyel :)

Az igaz, hogy én sem szeretem az ilyen wc fülkéket. Nincs gusztusom azt hallgatni, hogy a mellettem ülőnek hogy "zenél" a feneke miközben a nagydolgát végzi. Ahogy azt sem szeretem, ha az enyém kihallatszik.

Az okokra nekem is csak olyan egyszerű ötleteim vannak, mint hogy olcsóbb (kevesebb anyag kell hozzá). Esetleg ha valaki rosszul lenne bent, akkor könnyebben észrevehető és megközelíthető.

szept. 29. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán szellőzés szempontjából nem elhanyagolható, máskülönben csúnya halál várna arra, aki bemegy.
szept. 29. 20:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Természetesen WC alatt a WC helyiségeket értettem. Nekem olyan gondolatom volt, hogy könnyebb így felmosni, de nem tudom...
szept. 30. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!