Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Cryptex befektetésről...

Mitya750 kérdése:

A Cryptex befektetésről lennék kiváncsi tapasztalatra, véleményre.Nagyon kecsegtető lehetőségnek tűnik, de túl szép ahhoz hogy igaz legyen? Vagy piramis játék? A 100$on felül lehet még bukni valami formában? Köszönöm.

Figyelt kérdés
2024. febr. 7. 14:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Piramisjáték.
2024. márc. 25. 14:21
 2/13 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam Én is. De nem működhet a dolog valóságban? Megindokolnád? Vagy csak gondolod?
2024. márc. 26. 07:19
 3/13 anonim ***** válasza:
65%

Egyelőre ott tart a dolog, hogy fizess be 100 dollárt (jövöbeni tízmillió forintos ígéretekre), amiből 65 dollár megy azoknak több szinten, akik beszerveztek téged.

Ez most vegytiszta piramisjáték mert az ígéretek nem játszanak.

Na most végig kéne gondolni kicsit.

Nincs ingyen pénz.

Miért adna valaki vadidegeneknek tőkét plusz még azt nyereségesen be is fekteti?

Hol van ebben a logika és a racionalitás?

Teljesen világos hogy az ígéret része kamu, a valós része meg piramisjáték, hiszen minden olyan dolog az, amiben pénz csak az új belépők befizetéseiből lesz és azot osztják vissza a korábban belépetteknek.

2024. márc. 26. 08:39
 4/13 cydor válasza:
52%

A pénzügyek nem szerintemre vannak.

Miért nem piramisjáték?

A szerződés indítási díj (100 USD) azonnal szétosztásra kerül az ajánlók között 10 mélységig. Azaz 130 USD kerül szétosztásra, szóval ha nem lenne termelés mögötte, nem lenne finanszírozható.

Miért kockázatmentes?

A kiválasztott szerződés értelmében a banknak a befektetési biztosító a szerződéses összeget biztosítja. Nem csekély havidíjért.

Az ügyfél egy fillért se fektet be, csak lehetővé teszi a hozam termelését. A szerződés névtelen, így ha mégis deficitet termelne a bank, nem végrehajtható, a teljes összegre a biztosító adja a fedezetet.

Miért kell a banknak az ügyfél?

A biztosító és a bank pofátlanul magas költséget számol fel, kb. ugyanannyit keres rajta, mint az ügyfél, plusz a szerződéses összegre nevetségesen alacsony kamat kerül felszámításra, a felette lévő összeget a bank tisztán visszatartja.

szimplan csak egy Unitlinket vagy életbiztosításhoz kötött befektetés?

Az ügyfél nem fizet egy fillért sem, a szerződéses összeg úgy kerül a webirodájába, hogy csak el kell fogadnia. Viszont az ügyfél emiatt nincs is biztosítva, hanem a befektetés van biztosítva. A szerződés jogi személyek között jön létre.

Az ügyfél mint közösség (leginkább a tömegközlekedési csoportos balesetbiztosításhoz hasonlóan) nem egyéni ügyfél, hanem csak nyilvántartott résztvevő “létszám” van kezelve. Mint magánszemély, nem szerződő, emiatt nem is vonatkozik a számlákra a pénzmosási törvény (csak lejáratkor, amennyiben fiat pénzre – forint, euró, USD – kerülne átváltásra; közvetlen levásárlás esetén nem).

lehetséges ilyen nagy hozam?

nem kell félni a rendszertől, valóban képesek ilyen tőkét megszerezni a bankok, hiszen a bank a betétnek többszörösét, kb. 100-szorosát helyezheti ki hitelbe. Mivel a biztosító 100%-ban biztosítja a tőkét, a bank csak 0,3-0,4% hozamot garantál, mocskosul jól keresik magukat az ügyfelek által legalizált pénzmosásban.

Ez kb. olyan, mint a korrupció. Csak akkor fáj, ha kihagynak belőle. Megakadályozni túl kicsik vagyunk, akkor már részesüljünk belőle. Bármilyen további kérdést örömmel fogadok, mert abból én is tanulok.

Az információk nem minősülnek befektetési tanácsadásnak (de amúgy van papírom róla). Én banki biztosítási rendszerek minőségbiztosításában dolgozom több mint 7 év tapasztalattal, és valóban nem tennék saját tőkét ebbe a rendszerbe; de nem vagyok a saját magam ellensége sem, ki fogom maxolni a 20db szerződèst.

Szabad mindenkinek utána olvasni, és tanulni. senkinek nem javaslom mindenkinek! Akinek a napi megélhetés problémat okoz az dolgozzon egy normál munkahelyen, fizesse ki a számláit. Viszont aki szeretne jövedelmet szerezni az kontaktáljon. Segítek hiteles és naprakész információk birtokában jó döntést hozni.

[link]

2024. júl. 18. 19:10
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

"Miért nem piramisjáték?

A szerződés indítási díj (100 USD) azonnal szétosztásra kerül az ajánlók között 10 mélységig. Azaz 130 USD kerül szétosztásra, szóval ha nem lenne termelés mögötte, nem lenne finanszírozható."

Pont ez a piramisjátékok legfőbb jellemzője, mivel ebből van a nagy pénz, nem a valós tevékenységből.

Mármint azoknak, akik sok balekot be tudnak szervezni...

2024. júl. 18. 21:14
 6/13 Giovanni3 válasza:
47%

Én ez év szeptember közepén - rábeszélésre - fektettem be kb. félmilliót ebbe az üzletbe. Azóta naponta figyelem a nyereséget. Befektettem egyszer egy 5 éves futamra 100 $-t, ezért kaptam 43200 $ kezdőtőkét. Aztán befektettem újabb 100 $-t 3 éves futamra, ezért kaptam 30240 $ kezdőtőkét. Aztán befektettem újabb 1000 $-t 3 éves futamra, ezért kaptam 453600 $ kezdőtőkét.

Azóta naponta árgus szemekkel figyelem a honlapon, mi történik.

A Cryptex nagyon korrekten kijelzi a történéseket. Naponta jelzi az utolsó nap profitját, a befektetéstől megszerzett összes profitot, a hátra levő napok számát, stb.

A profit gyarapodásomat Excel táblába írtam és készítettem egy programot saját algoritmus alapján, ami dinamikus kamatos kamat számítás és havi átlagolási technikával készít egy előrejelzést, hogy a lejáratkor mekkora nyereség várható. Ez az algoritmus minél előbbre haladunk az időben, annál pontosabb előrejelzést ad. Tekintettel arra, hogy a befektetéstől eltelt egy negyed év, az előrejelzés már elég pontos. Ezek szerint az 5 éves 100 $-os egy szerződéses befektetés 431903 $-os profitot, míg a 100 $-os egy szerződéses befektetés 29992 $-os profitot, és végül az 1000 $-os tizenöt szerződéses befektetés 449879 $ profitot prognosztizál. Ez nagyjából az, amit ígértek, mielőtt belevágtam a bizniszbe. Az ígéret szerint a lejárat után csak a nyereséget lehet letölteni, a kezdőtőke marad a rendszerben.

A havonta levonásra kerülő illeték (fee+insurance) valóban nagyon sok, de koránt sem annyi, mint azt valamelyik előttem szóló írja. Ezt az első harmad havi nyereség fedezi és a következő két harmad már nekem termeli a nyereséget. A levonás minden hónap szaldót követő napján következik be.

Nekem egyelőre egy véleményem (sejtésem) van, mégpedig hogy a rendszer mögött egy automatika (AI) áll, amely időzítve éjfél körül hajtja végre a bitcoin bányászatot. Ez megtörténik mindig, hétvégén, ünnepekkor, hétköznap, ha esik, ha fúj több kevesebb hozammal.

Akit további részletek érdekelnek, kérdezzen bátran. Nekem nincs több véleményem erről, kiváncsian várom a végkifejletet, ami még elég távol van.

dec. 22. 08:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Parasztvakítás az egész.

Nem fogsz tudni kivenni belőle semmit.

dec. 22. 10:38
 8/13 Giovanni3 válasza:
47%

Meglátjuk. Most ezt még szerintem nem lehet előre tudni.

Vagy van neked olyan tapasztalatod, hogy befeketettél és a lajárat után nem tudtál semmit kivenni?

Kiváncsi lennék a személyes tapasztalatodra, nem pedig a magánvéleményedre.

dec. 22. 20:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem tapasztalat kérdése, hanem a felépítésé.

Ingyen pénz, ingyen hozam.

Aki ezt elhiszi, az pénzügyi analfabéta...

dec. 22. 23:58
 10/13 anonim ***** válasza:

pontosan. te magad is írod, hogy te is raktál össze egy excelt, ami kiszámolja, mennyit hoz, és összeegyeztethető. épp ez az, aminek alapvetően sem így kellene működnie, ha valódi tevékenység lenne a háttérben, akkor nem lehetne megmondani, hogy másnap mennyivel fog nőni.

ezek a webirodák is pont úgy működnek, mint a te exceled...bele van írva a kezdő összeg, és a megadott számítás alapján minden nap hozzáadja az x %-át...teljesen statikus az egész, nem függ semmitől. hogyha meg ennyire nem akarod hülyének nézni az embert, akkor elosztod ezt a növekvést 24-el, és máris tudod a kiírt összegeket óránkénti frissítésként tálalni...:D kezdő fejlesztői szint az egész.

nekem is fateromat belerántották, agyhalált kaptam, mire megnéztem 1-2 videót a nagyon híres Szabó István agytágításáról, akinek úgyszintén nincs még kifizetése, dehát hisz benne, mert inkább elbukna az ember 40ezret, minthogy 3 év múlva sírjon, amikor a haverja kiveszi a 10milliókat...elég beteges logika...és mindezt egy szakadt laptopos webkamerás videóban, mert normális technikára még nem hozott pénzt neki se egyik ilyen kihagyhatatlan, egyedülálló lehetősége sem...

dec. 26. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!