Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért szoktak akciózni a...

Miért szoktak akciózni a kereskedők? Ez nekik miért jó?

Figyelt kérdés
Nem értem miért éri meg a kereskedőknek az akciózás. Akármelyik webáruházat felkeresem szinte mindenhol van akció. Nekik a profit a cél, és ez ellentéte a céljainak. Valaki magyarázza már el. :(
2010. nov. 3. 20:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Pl ha kaja lehet h nemsoká lejár a szav. ideje és ink eladják féláron gyors minthogy az egész rájuk rohadjon. ennyit tudok max mondani. nemvagyok kereskedő csak józan ésszel gondolkoztam
2010. nov. 3. 21:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Az akciózás nem más mint egy kereskedelmi fogás. Az akcióval a kereskedő nem mond le a profitjáról (maximum annak egy remélt részéről). A vevők sajnos nem mindig reálisan nézik a kínálatot, hanem egy amolyan rózsaszín szemüvegben... Mennyivel jobban esik neked is ha azt olvasod/látod/hallod, hogy egy 24000 forintos cipőt kaphatsz meg csak most kedvezményesen "akciósan" 9000-ért, miközben te úgy fogod viselni, hogy az majd' harmincezret ér... a kereskedő még így is haszonnal fogja eladni, mindemellett a kezdeti időszakban lesznek olyanok is akik 24-ért megveszik ezt a cipőt és lesznek olyanok is akik az első akciónál 16-ért megkaphatják...Az élelmiszereknél az van amit az előttem szóló említett.
2010. nov. 3. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!