Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Vintedről?

Mi a véleményetek a Vintedről?

Figyelt kérdés

szept. 20. 00:14
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Okos volt aki kitalalta, jo penzt hajt a malmára
szept. 20. 01:29
 2/5 anonim válasza:
100%

„Ami neked szemét, másnak kincs”-alapon működik, brutálisan alacsony árakon juthatsz király (még akár címkés/bontatlan) dolgokhoz, persze nem árt megnézni az eladóról szóló véleményeket, valamint a hirdetést betűről betűre elolvasni, nehogy csúnyán átverjenek.

Hasznos dolognak tartom a kis beépített egyenleget, az elején úgy voltam vele, hogy annyi használaton kívüli cuccom van, hogy szinte ingyen pénzként kerekedett elég szép összegem. Nem muszáj megadnod a bankkártyád adatait sem, biztonságos, a megkapott pénzt szimplán le tudod ott vásárolni.

Sajnos elég sok már a csaló, vigyázni kell velük, de ennek lesznek jelei, hamar észre lehet venni őket.

Amit javaslok az az, hogy minden ki/becsomagolásról készíts videót, így nem tudnak meggyanúsítani olyannal, ami nem a te hibád. Vevőként, ha pl. szakadt ruhát kapsz, sokan vannak olyan gerinctelenek, hogy azt mondják, „te szaggattad szét“, hiába tudod, hogy nem így van. Eladóként pedig fordítva, hogy „szakadt” ruhát küldtél, pedig amúgy nem…..a vevő élhet azzal a lehetőséggel, hogy visszakapja a pénzét, megtarthatja a „sérült” terméket, te, az eladó pedig ott maradsz a terméked és a pénzed nélkül. :D Sok poszt születik ezekről a dolgokról a Facebookos Vinted-csoportokban, ajánlom azokat is, ott aztán minden van, mint a búcsúban.

Nem tudom, új vagy-e és azért kérded/szimplán érdekel, de megéri belevágni, nagyon szeretem. Ha sok cuccod van, akkor olyan 20-30 ezer forint pluszt be tudsz zsebelni. :)

szept. 20. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem tetszik. Nekem jó áron vannak így a cuccok, újrahasznosítás hogy más megveszi. Nem kell újra legyártani. A feltalálójának volt esze, jó ötlet volt. De én is jól járok mint felhasználó így is, mert eddig is fizettem postára 1300-1500 Ft-ot és vissza sem adta volna aki olyan ha átver.
okt. 2. 18:51
 4/5 Katona Dius ***** válasza:
Átlagosan jó véleménnyel vagyok róla. Persze volt 1-2 csalódás, pl a jó állapotú(nak tűnő) cipő talpa kb 5 lépés után levált. De ilyenbe ritkán futottam bele. Eladni még nem adtam el, csak vásárlóként használom, de sokjó cuccot alig használtan, lényegesen olcsóbban, mint a boltban meg lehet venni. Illetve egy webshoptól eltérően, itt ha kevesled a képet, vagy más szögből is érdekelne a cucc, simán csinálnak kérésre az eladók még pár képet a termékről.
okt. 23. 01:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok (számomra) felesleges dolgot tudtam már ott eladni magyaroknak és lengyeleknek egyaránt, és vásárolni is vásároltam már szuper dolgokat mindkét nemzet eladóitól. Napi szinten használom, és szeretem.
nov. 13. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!