Diákmunkával hozhatok ki előfizetésre mobiltelefont?
Figyelt kérdés
Hali, a fentit kiegészítve állandó diákmunkával rendelkezem, tudok így kihozni telefont? Vagy kérnek munkaviszonyt? Vagy bedolgozott időszakot? Hallottam már pár embertől hogy nem kérnek jövedelem igazolást sem,csak az irataidat. Ez mennyire valós?
18 elmúltam!
(Yettelnél, vagy Telekomnál igényelnék)
szept. 17. 00:25
2/12 A kérdező kommentje:
Oké, az indok lemaradt.
szept. 17. 00:57
3/12 A kérdező kommentje:
Vagy hogy melyik részre a válasz nem
szept. 17. 00:58
4/12 anonim válasza:
Legjobb ha bemész egy uzletbe es megkerdezed
Vagy irsz a Telekom facebookjára es ott kerdezed meg
5/12 anonim válasza:
Ne legyél birka, mint a legtöbb ember, hogy részletre vesz s többet fizet úgy egy vacakért.
Gyűjts és amikor megvan az összeg vedd meg, de addigra lehet, hogy abból a pénzből jobbat is találsz.
6/12 anonim válasza:
Inkabb 2 ev alatt adok mi 320 ezret részletekbe mint egybe
Annyié vettem az iPhone 12-t, mai napig használom
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de egyikkel sem vagyok előrébb. Üzletbe csak akkor szeretnék bemenni ha fixen lehet.
szept. 17. 16:39
9/12 anonim válasza:
1. vagyok. Mit nem értesz diákként? NEM = NEM kapsz részletre mobilt.
10/12 anonim válasza:
1. vagyok. Indoklás is kell? Mert DIÁK vagy. Egy SENKI, munkavállalói szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!