Vilo32 kérdése:
Áttérhetek a szaxofonra?
Figyelt kérdés
Furulya szakon vagyok egy konzervatóriumban. Pár napja elkezdett érdekelni engem a szaxofon. A konziban van szaxofon szak és szeretném felvenni mellékszakként, de én azt hallottam hogy ha valaki szaxizni akar, annak tudnia kell Klarinétozni. Így nem merem megkérdezni a szaxofon tanárt hogy felvehetem e a szakot. Most mit tegyek? Így is felvehetem a szakot?szept. 14. 18:12
1/3 anonim válasza:
Mi az, hogy nem mered megkérdezni a tanárt, mi vagy te, mimóza? Ennyit a határozottságról.
2/3 A kérdező kommentje:
Több ok miatt is. A volt tanáraim mindig hátráltattak és lehúztak engem. De attól még örülnék ha a valós kérdésemre is kerülne válasz
szept. 14. 19:36
3/3 anonim válasza:
Én erre értelemszerűen nem tudok válaszolni, mivel legfeljebb ismerek konzis embert, viszont talán nem itt kellene keresned a kérdésedre a választ, hanem ott, ahol biztosan megkapod(tehát a konzervatóriumban). Mert mondhatja ám itt bárki szabadon azt is, hogy igen, tuti felvesznek, mint ahogyan azt is, hogy esélytelen. Csak a relevancia, tudod, az nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!