Áttérhetek húsfogyasztásról vegetáriánus táplálkozásra úgy, hogy közben sportolok és szeretném fenntartani a szálkás fizikumomat? Illetve tejfehérje és glutén allergiám van!
Figyelt kérdés
ha igen, tudtok ajánlani olyan helyet, ahol lehet ilyen étrended vásárloni?2020. jún. 19. 18:52
1/6 anonim válasza:
Vannak vegán testépítök is, ök nemcsak húst nem fogyasztanak, hanem tejtermékeket meg tojást sem, ennek ellenére nem lesz semmi problémájuk.
Keress rá vegán testépítés és étrend címszavakra, az segít
2/6 anonim válasza:
Na megnézném én azt a vegánt,aki az erdőn húzamosan szállkásitana
velem. XD Fél ájultan kerülne haza .Másnap csak ezért kellene jönnie,hogy a koporsójának jó faanyagot termeljen ki.
3/6 Ypszilon1980 válasza:
Kizárt, a B vitamint meg akkor külön kell bevinni.
4/6 anonim válasza:
AZ öcsém vegán 25 éve és kömüves, igen jól bírja a fizikai munkát meg a "téglahordást" is, semmivel sem problémásabb neki, mint a csülökpörköltön élö munaktársaknak.
Szóval igen ostoba válasz a 2-estöl, amit írt.
5/6 anonim válasza:
Az elmúlt 60 évben minden létező bűnt elkövettem a testem ellen. 24 évig pl vegetárius, ebből 8 évig vegán is voltam. Semmivel sem volt kevesebb energiám, mint más étrendek esetén. Mondjuk, az izmaim akkor már megvoltak, tehát csak fenntartani kellett őket.
6/6 anonim válasza:
Persze! Nezd meg a Game Changers c. filmet. Illetve itt egy video ami roviden valaszol:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!