Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ciki segélyt igényelni ?

Ciki segélyt igényelni ?

Figyelt kérdés

25 éves, csaj vagyok,dolgoztam csak most munkahely nélkül vagyok egy ideje. Átmeneti segély járna.

Idegileg ki készítettek így felmondtam. Most pihenek és kezdek helyre jönni.

30 e lenne az egyszeri segély.

szept. 14. 15:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Rendben, hát remélem sikerül.
szept. 15. 16:20
 12/15 anonim ***** válasza:

"Igen, csak ha az ügyintéző kötözködik,hogy fiatalon miért nem dolgozom stb."

A jogszabály szerint ha adható és a feltételek fennálnak akkor helyi hatalmi visszaélés ha nem adjàk meg de kötekszenek. Ennek ellenére készülj erre is!

Mondd hogy ha máskor történt volna ez meg akkor dolgoznál de most minden rossz közbejött. Beteg lettél és kifizettél egy adósságot is és most nagyon kéne a segítsèg!

szept. 16. 01:41
 13/15 A kérdező kommentje:
Értem, de az adósságra ha rákérdez ?
szept. 16. 06:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Az a dolga hogy elvégezze a folyamat ráeső részét. Ha kötözködik akkor határozottan szereld le és ne mutass bizonytalanságot!

Pl a "Miért nem dolgozik?" Kérdésre kérdezz vissza! "Miért, tud egy jó állást?" Erre nyilván nemmel fog felelni. Ilyenkor neki lehet esni hogy "Tudja maga milyen eladósodott családban felnőni, ahonnan csak az adósságot örökli az ember és a törlesztőrészletekre megy el minden és már kajára se futja?"

Vagy találj ki valamit amitől ő érzi majd rosszul magát!

Ha a feltételeknek megfelelsz, add be! Nem kell sértőnek lenni de nem az ő dolga elbírálni, se téged megítélni.

okt. 15. 05:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Amúgy a fiatal csajok máshogy is tudnak pénzt szerezni. :D
okt. 15. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!