Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ciki segélyt igényelni ?

Ciki segélyt igényelni ?

Figyelt kérdés

25 éves, csaj vagyok,dolgoztam csak most munkahely nélkül vagyok egy ideje. Átmeneti segély járna.

Idegileg ki készítettek így felmondtam. Most pihenek és kezdek helyre jönni.

30 e lenne az egyszeri segély.

szept. 14. 15:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha szükséged van rá, miért lenne ciki? Bárki kerülhet szorult helyzetbe, viszont az biztos, hogy nem volt valami okos ötlet úgy felmondanod, hogy nem kerestél előtte másik munkahelyet, ráadásul annyi anyagi tartalékod sem volt, hogy kibírd belőle addig, amíg nem találsz új munkahelyet. Mielőtt az "Idegileg ki készítettek"-re fognád, létezik ám tb támogatott pszichológus és pszichiáter is, akinek kibeszélheted a gondjaidat, ha másnak nem tudod. Ezt persze ne vedd sértésnek, nem okoskodni akarok, én is voltam már hasonló helyzetben, rendbe fog az jönni, csak ne hagyd el magad.;) Kitartást és sok sikert!
szept. 14. 15:23
 2/15 Kedves Vezető ***** válasza:
100%

Az a ciki hogy 30 at adnak, 20 éve 28 volt a rendszeres szic segély, az alatt senki sem volt.

Nem ciki segélyt kérned.

A milliárdos EU-s pénzek lopása sztm cikibb..

szept. 14. 16:55
 3/15 A kérdező kommentje:
Értem, úgy tudtam, hogy 25 e volt régen az átmeneti segély.
szept. 14. 23:10
 4/15 anonim ***** válasza:
Azért van segély mert vannak rászorulók. Ha te is az vagy és megfelelsz a feltételeknek, igényeld meg!
szept. 15. 14:38
 5/15 A kérdező kommentje:
Igen, csak ha az ügyintéző kötözködik,hogy fiatalon miért nem dolgozom stb.
szept. 15. 14:41
 6/15 anonim ***** válasza:
És kit érdekel, hogy mit gondol az ügyintéző?
szept. 15. 15:22
 7/15 A kérdező kommentje:
Hát ha például nem veszi be a lapot ?
szept. 15. 15:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Köteles elvégezni a munkáját, és nem az ő dolga megítélni azt, hogy jogosult vagy-e bármire. Ha jogosult vagy, akkor azt ő nem bírálhatja felül.
szept. 15. 15:45
 9/15 A kérdező kommentje:
Igen, de annyira rossz itt ,mert vidéken lakom. És itt bent az önkormányzatnál úgy védik egymást az ügyintézők meg direkt ki kezdenek .
szept. 15. 15:49
 10/15 anonim ***** válasza:
Ennyi élvezet jut nekik a minimálbér mellé, hogy beletaposhatnak azokba, akik alattuk állnak. Nézd el nekik, és ne foglalkozz vele.
szept. 15. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!