Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mert gyorsan kellene megérkezn...

Mert gyorsan kellene megérkezni az elsőbbséget le félnek Budapestről Tatabányára?

Figyelt kérdés

Mert gyorsan kellene megérkezni az elsőbbséget le félnek Budapestről Tatabányára?

Csütörtök 5:40 kor adtam fel de pénteken még nem kapta meg a levelet.

Hétfőn meg kaphatja vagy kedd lehet?

szept. 14. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Érdekes nyelven íródott a kérdés, mert olyan mintha angol szórend lenne, de magyarul sem értelmes.

Mindenesetre a posta ezt mondja:

"Az elsőbbségi levélküldemények legalább 85%-át a feladást követő második munkanap, legalább 97%-át a feladást követő harmadik munkanap végéig kézbesítjük, vagy megkíséreljük azok kézbesítését. "

szept. 14. 14:15
 2/5 BlackSword ***** válasza:
54%
Igen, jól írja az első válaszoló, de ez csak az 5-ig feladott levelekre igaz...
szept. 14. 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

↑2-es válasz írója! (17:03).

Van olyan posta is, de van sok olyan is, ahol nem. Nem egységes időpont van meghatározva; függ attól, hogy mikor szállítják el a feladott levélküldeményeket.

A POSTAI TERMÉKEK/SZOLGÁLTATÁSOK, TÖBBLET- ÉS KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK TERMÉKLAPJAI ezt tartalmazza:

[A termék/szolgáltatás megnevezése: Elsőbbségi levél (levelezőlap, képes levelezőlap)

Az „Átfutási idő” alcímben foglalt átfutási idő teljesítésének megkísérlését abban az esetben vállalja a Posta, amennyiben a küldemények a postai szolgáltatóhelyen az ügyféltérben kihelyezett hirdetményen a tárgynapi továbbításra megjelölt időpontig kerülnek feladásra, illetőleg a levélgyűjtő szekrény legkésőbbi ürítése előtt kerülnek a levélgyűjtő szekrénybe elhelyezésre.

A külön írásba foglalt szerződéssel rendelkező ügyfelek esetében ezen túlmenően az „Átfutási idő” alcímben foglalt átfutási idő teljesítésének megkísérlését abban az esetben is vállalja a Posta, ha a küldemények

a) a postai szolgáltatóhelyen az ügyféltérben kihelyezett hirdetményen erre vonatkozóan meghatározott időpontig;

b) a Posta honlapján közzétett ÜZEMSZERŰEN MŰKÖDŐ FELVÉTELI HELYEK dokumentumban feltüntetett felvételi helyek esetében az ott megjelölt átvételi időn belül kerülnek feladásra.]

szept. 14. 19:12
 4/5 BlackSword ***** válasza:
54%
3-as, eztel én is teljesen tisztában vagyok, csak nem akartam 13 felesleges körmondatot írni, hanem leegyszerűsítettettem a választ... általában 5 után van kicsivel a levélszekrény legkésőbbi ürítése, ugyanis a küldeményeket fel kell dolgozni, kezelni kell, valamint szállításra elő kell készíteni... kérdés???
szept. 15. 08:20
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem a busz menni erre segg.
szept. 15. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!